ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Andy, dziękuję Ci serdecznie :serce: :kwiat: , bo sprawiasz, że śmieję się na głos do telefonu, o tak :lol: :lol: :lol:
I to nie jest tekst z przymrużonym okiem. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Niezmiernie się cieszę, że mogłem Cię w ten sposób........ zadowolić :D , choć są też i inne ;) :lol: .
Śmiech, to też i zdrowie fizyczne, a zwłaszcza psychiczne, więc śmiejmy się jak możemy :) . Na powagę będziemy mieć czas....... w trumnie :P , choć z urny oczko można puszczać :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dokładnie tak, śmiejmy się ile tylko wlezie, póki jeszcze czas, bo potem to już tylko można straszyć i oczko puszczać ;) :mrgreen:, choć zdecydowanie wołałabym przeminąć z wiatrem. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chcesz się zabawić w mniszka ? ;) :lol: ....... to będziemy niedługo fruwać do łóżeczka :D .
Jutro znowu z rana pilna sprawa, a potem zacząć przygotowania do wypracowania :oops: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Coś na ten deseń, tylko konsystencja mniej mniszkowa, a bardziej piaszczysta. :lol:
W zasadzie to ja już w łóżeczku oczekuję :oops:
Wypracowanie? Kto ci zadał pracę domową? :? ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sąd, ale może w weekend na brudno coś przygotuję, a później wnosić poprawki i układać w całość :oops: .
To dobrze, bo ja już też jak na szpilkach, tyle tylko, że jeszcze siedzę :lol: ...... miłego i spokojnie sennego :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To nie zazdroszczę tego wypracowania. :cry: Nie masz jakiegoś zaprzyjaźnionego prawnika? Czasem warto zapłacić, ale mieć pewność, że napisane jak trzeba i bez roboty.

To już zostaw to krzesło fakira i wskakuj pod kołderkę, by oddać się.... marzeniom sennym 8-)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak mam, tego najsłynniejszego z Krakowa :P ....... Z. Z. :lol: . Za dużo załączników i odnośników, a i tak bym później musiał sprawdzać :roll: . Cześć Aniołku :D , już po załatwianiach i mogę z czystym sumieniem zasiąść....... nie nie nie, nie na stołek fakira, tylko do śniadanka :P . I sobie popuszczę pasa, tak do wieczorka albo i do rana starczy ;) :lol: ...... no i jak tu można dbać o linię :oops: .
Miłego i pogodnego dalszego ciągu dnia :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przecież napisałam zaprzyjaźnionego, a nie sądzę byś chciałbyś się z tym panem przyjaźnić. :roll: Brawo Ty, że sam dałeś radę. Osobiście takie sprawy zostawiam specjalistom, może dlatego, że papierologii mam po kokardy na co dzień. :roll:
Witam u progu weekendu. :) :kwiat:
A upuszczaj, jeśli tak potrzebujesz, tylko sobie ramy czasowe ogranicz do 8 godz w ciągu dnia i jedz w tym czasie ile chcesz, a zaczniesz pasa zaciskać. Przynajmniej i mnie to działa. :D
Dziękuję I wzajemnie :D :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A nosisz pasek ? :roll: ....... myślałem bardziej o podwiązkach ;) :D .
Sprawa ciągnie się już kilka lat, to wszystkie prócz jednego, sam redagowałem. Choć w jednym z końcowych miałem pomoc ze strony koleżanki. Najgorzej się wziąć i zacząć, a potem już tylko iść krok po kroku. Nikt nie nauczył mnie pisania konspektu, to muszę swoim sposobem.
Czasami przychodzi nie powiem, że wilczy apetyt, ale na coś więcej i sobie pozwalam....... ale z bólem :oops: .
To chyba się już weekend zaczął :lol: , na razie ładnie się zapowiada :) .
ODPOWIEDZ