Darku , teraz zauważyłam ten temat , przeniosłam zatem mój wpis z innego tematu ...
Jak to dobrze , że ja nie mam takiego problemu

mnie i w jedynce i w dwójce i w trójce i w studio jest dobrze , a także w tym z balkonem i w tym bez balkonu , w tym słonecznym i w tym bez słońca , we wszystkim można znaleźć plusy ( jeśli się chce )

to tylko 3 tygodnie ...
A co do przydziałów pokoi .... to zdarza się , że , najpierw Królik i jego znajomi , potem małżeństwa i ci " bardziej operatywni " , a na końcu pozostali

Niejedno można zobaczyć przy przydziale pokoi na recepcji , a co najlepsze , żadna ze stron specjalnie się z tym nie kryje
Jak napisałam - zdarza się - ... nie jest to więc żadną regułą !
W jednym z sanatoriów był , bo już go nie ma , pokój studio 3 + 3 ... kwaterowano w nim zawsze mężczyzn , ale nie dlatego , że są mniej konfliktowi niż kobiety , ale dlatego , że krócej okupują łazienkę ... tak mi dosłownie powiedziała pani na recepcji
A żeby było sprawiedliwie

, pokoje powinny być przydzielane w dniu rozpoczęcia turnusu , wg. kolejności przy recepcji , bez żadnych , absolutnie żadnych wyjątków . Na zasadzie , kto pierwszy ten ma większy wybór . Oczywiscie nie dotyczy to osób z zaświadczeniami od lekarza .