Małopolska, krótki czas oczekiwania
-
BozenaiOlek
- Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2024 11:54
Re: Małopolska, krótki czas oczekiwania
Witam
Pytanie do Mark 52. Dostałeś sanatorium w Muszynie, ale które ?
pozdrawiam
Pytanie do Mark 52. Dostałeś sanatorium w Muszynie, ale które ?
pozdrawiam
- Mark52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2022 14:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 10 razy
Sanatorium Muszyna tuż obok ogrodów sensorycznych na Zapopradziu.Pytanie do Mark 52. Dostałeś sanatorium w Muszynie, ale które ?
-
BozenaiOlek
- Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2024 11:54
Dopytywała się o Muszynę, byłam akurat w tym sanatorium w 2018 r. z ZUS. Obiekt przynajmniej wtenczas taki sobie , ale wszystkie zabiegi i basen były na miejscu. W przyziemiu jest sauna która można wynająć po wcześniejszym uzgodnieniu. Ja tam byłam na przełomie listopada i grudnia. natomiast z mężem jeżdzimy prywatnie do Muszyny, ostatnio byliśmy tydzień właśnie w lipcu ubiegłego roku w czasie upałów , robiliśmy wypady na Słowacką stronę do Bardejowa i na zamek Lubownianski. Latem na Zapopradziu czynny jest basen daje ulgę od gorąca, ale nie polecam w weekany tłoczno i jest cała masa słowackich cyganów na których trzeba uważać. Muszyna latem czy zimą jest pełna uroków i nie tak zatłoczona jak Krynica. pozdrawiam
- Mark52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2022 14:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 10 razy
Podzielam Twoje zdanie Bożena odnośnie Muszyny i cieszy mnie ta miejscówka, do Krynicy zawsze można podjechać pospacerować. Ja tam wole spokojniejsze tereny. Co do samego sanatorium jest mało informacji, a jak są to takie mało pochlebne, ważne że jest basen i ćwiczenia w nim jak i inne zabiegi na miejscu. Mam nadzieję że trafię na fajnych ludzi i będzie wesoło. Wybieram się autem więc tez mam w planach zaliczyć kilka wycieczek. Jak masz jeszcze jakieś informację to pisz śmiało.