Światowid świnoujście
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękowano: 1 raz
Światowid świnoujście
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Re: Światowid świnoujście
Nie ma tańszego w Świnoujściu i taka cena tylko za 21 dni z góry.
Za mniej niż 21 dni cena za dobę ok. 40 zł
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
Wspaniałego pobytu życzę.
Bogutka
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękowano: 1 raz
Tak ,zgadza się. Poszłam osobiście dzisiaj sprawdzić i jest za 21 dni 480zł.zbigniew165 pisze: 09 maja 2024 14:13 Parking przy Ruasałce za 300 zł jest tylko poza sezonem sysokim.W czerwcu już będzie za 500 zł, bo to prywatny.
Nie ma tańszego w Świnoujściu i taka cena tylko za 21 dni z góry.
Za mniej niż 21 dni cena za dobę ok. 40 zł
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

Ponieważ znam Świnoujście bardzo dobrze, bo pracowałem tam w sanatorium przez rok czasu nie korzystam z płatnych parkingów, bo wiem, gdzie zostawić samochód poza strefą płatnego parkowania nawet w sezonie wysokim.
W ubiegłym roku w lutym byłem w Bursztynie, a okno miałem z widokiem na promenadę i Światowid i w tym roku już czekam na ocenę lekarza w NFZ mojego wniosku. Będę dzwonił po zwrot też do Świnoujścia na początku września i na 100% dostanę Świnoujście. mam wytypowane dwa obiekty i do jednego z nich na pewno pojadę.
Życzę fajnego spędzenia czasu w Świnoujściu.
-
Bosoporosie63
- Kuracjusz

- Na forum od: 07 lut 2018 17:41
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
Dostałam skierowanie z NFZ do Światowida w Świnoujściu. Czy ktoś był ostatnio ? Mogę prosić o jakieś najświeższe spostrzeżenia,obserwacje,wskazówki ? To będzie mój siódmy pobyt w sanatorium, pierwszy nad morzem,i pierwszy w mężem
Czy dobrze zrozumiałam, że można wykupić parking w innym sanatorium, gdzie jest taniej ? Czy to oczywiste, że małżeństwa dostają dwójkę ? Czy pokoje porównywalne czy warto zawalczyć o jakiś lepszy i np.przyjechać dzień wcześniej ? Jaki w ogóle jest komfort pokoi ? To jest dla mnie o tyle ważne, że mój mąż jedzie pierwszy raz i jak się zrazi,to już nigdy nie pojedzie
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

To jest praktycznie pełnia sezonu, strefa płatnego parkowania została rozszerzona i o miejsce trudno.
Tylko znający dobrze to uzdrowisko wiedzą, gdzie zaparkować samochód na ulicy bez opłat, ale już na mieście, ale nie w strefie nadmorskiej.
Co Światowida nie byłem w tym obiekcie, ale nie przejmował bym się niektórymi opiniami, bo ja nic nie słyszałem negatywnego o tym obiekcie.
Masz wszędzie blisko, bo jest przy promenadzie, którą przechodzisz tylko i jesteś przy wejściu na plażę.
Rusałka obsługuje wszystkie sanatoria, a nie jak ktoś wcześniej napisał Światowida.
Nie wiem, czy jest możliwość wcześniejszego przyjazdu do Światowida.
Więcej informacji mogę udzielić przez telefon, jeżeli zechcesz i wtedy na priv podam swój numer lub podaj swój w wiadomości prywatnej, to oddzwonię.
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
ibizko wielkopolska Tobie życzę !
Pozdrawiam
Bunia
Przy okazji. Może ktoś poleci jakieś niedrogie miejsce nad morzem, ale bez zabiegów. Pozdrawiam