Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę również do EXSCELSIORA w tym samym terminie swoim samochodem z okolicy bliskiej k. Lublina - mogę zabrać. Proszę o kontakt tu lub na maila: [email].pl Pozdrawiam.
Witaj Tadku bardzo mi miło i dziękuje za propozycję dojazdu ale jestem już umówiona ze znajomą i też jedziemy samochodem.Spotkamy się na miejscu.Pozdrawiam
Planujemy wyjechać z Lublina gdzieś o 8-smej trasą na Biłgoraj.Chyba tędy będzie najszybciej Jedziemy w te strony po raz pierwszy.Nie wiemy na jakie przeszkody natrafimy myślę że nie będzie po drodze żadnych niespodzianek.Ja nie jestem z Lublina tylko muszę dojechać .A Ty jak planujesz jechać Czy znasz trasę Co do rezerwacji pokoi to nie można wcześniej bo się dowiadywałyśmy.
Margot ma rację najlepiej jechać na Rzeszów , należy uważać i nie rozwijać nadmiernej prędkości trasa jest usiana radarami . Necia miłego pobytu i pozdrów ode mnie Iwonicz