FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
AniaW
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 lis 2022 16:31
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Re: FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....

Post autor: AniaW »

Złożyłam w marcu. Dostałam przy ok 4200 numerze jakieś 2 tygodnie temu. W NFZ prosiłam o termin sierpniowy - jestem nauczycielką i mam problem z urlopem w innym terminie. Myślę że dlatego dali mi tak szybko.
AniaW
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dziękuję "p-siak" za szybką pierwsza pomoc. Nie znalazłam takiego połączenia. Prywatna firma? Gdzie go szukać?
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

PKS Biłgoraj. Z zachodniej 7.00, można też wsiąść na Warszawie Wschodniej o 7.25, następny przystanek to Rondo Wiatraczna 10 minut później. Normalny rejsowy wygodny autobus kursujący codziennie. Można zarezerwować na niego bilet dzwoniąc do Biłgoraja, telefon znajdziesz na stronie PKS.
Daro 4242
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2023 10:02
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Daro 4242 »

Masz super połaczenie AniaW
Bydgoszcz-Lublin pociąg IC
i z Lublina ten sam pks PKS Biłgoraj co wyrusza z Warszawy
Pewnie Pani nauczycielka nie ma czasu na szukanie połączenia, ale ma czas na wstawianie jedynek.
AniaW
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jedynki😂, nigdy w życiu! Po co im one , życie ich zweryfikuje, ja wydobywamy jedynie talenty😁
A fakt, ostatnie 2 tygodnie to albo na maturach albo egzaminach klas 8 siedzę, pisze opinie i podsumowania. A tak poważnie to sprawdzam połączenia ale piszą, że rozkłady pociągów będą zmieniane po 6 czerwca. To co znalazłam to po całym dniu podróży o północy w Horyńcu. Więc w nocy wylądowałabym dzień wcześniej. Popatrzę na te autobusy. W sumie lubię podróżować, tylko nie siedzieć na dworcach z walizkami.
Anka 50
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2020 14:10

Post autor: Anka 50 »

AniaW pisze: 16 maja 2024 18:52 Złożyłam w marcu. Dostałam przy ok 4200 numerze jakieś 2 tygodnie temu. W NFZ prosiłam o termin sierpniowy - jestem nauczycielką i mam problem z urlopem w innym terminie. Myślę że dlatego dali mi tak szybko.
Dziękuję za odpowiedź. Ja też składałam w marcu i mam numer 2230 , dlatego jestem ciekawa kiedy dostanę skierowanie. Też jestem z Bydgoszczy.
AniaW
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Pewno miałabym teraz podobny numer w kolejce. A tak mam już spokój i z ciekawością czekam na przydzielone miejsce. Prawdę mówiąc lubię budynki z duszą, nawet jeśli standard pokoi gorszy to zauroczyły mnie zdjęcia pałacu i parku wokół. Mniejsza ilość kuracjuszy jest też plusem, w wielkich molochach czuję źle. Na dodatek koniec sierpnia jest już mniej upalny, łatwiej docenić uroki okolicy. O bazie zabiegowej w Bajce czytam dobre opinie. Jestem bardzo pozytywnie nastawiona.
Anka 50 - trzymam kciuki za dobry dla ciebie i we właściwym miejscu i czasie przydział 👍
Anka 50
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2020 14:10

Post autor: Anka 50 »

Dziękuję bardzo :D
zamoscroztocze
Na forum od: 06 cze 2024 21:25
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: zamoscroztocze »

Witam wszystkich. Może ktoś orientuje się w połączeniu - Zamość - Polańczyk w dniu 28.06.2024 roku? A może ktoś jedzie prywatnie i miałby jedno miejsce - oczywiście dorzucę się do paliwa. :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

O 7.45 masz autobus do Polańczyka z Janowa Lubelskiego , no ale tam musiałby Cię ktoś podwieźć samochodem . Trochę późno jesteś w Polańczyku , bo o 13,26 .
ODPOWIEDZ