Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Haha Duszyczkę z Pawłem nazywaliśmy "matka kiler " jak idę z psem na spacer to tysiące ich pod nogami fuj .No nic ja spokojnie czekam na kolejne sanatorium o ile z córką nie będzie mocnych zdarzeń to pojadę ,potrzebuje tego bardziej moja głowa a dopiero potem ciało ,pozdrawiam miłe ludki
Przykro słyszeć ,tyle dobrych wiadomości ,tematów i historii było o tym ośrodku, że pomimo odległości liczyłem ,że dojdzie do fajnych i ciekawych spotkań w małej grupie w tym obiekcie a na google street view poznawałem drogi i ścieżki wokół obiektu i mieście .dziękuje za informacje liczyłem na rozwój ośrodka a nie na jego upadek
Nie chcę mieszać polityki ale... Sikorski zauważył ,że aż 300 tysięcy poborowych z Ukrainy jest w naszym kraju a wspomnę tylko, że to nie chodzi o 18 nastolatków bo wiek poborowy na wojnę tam teraz obniżono i tak na 25 lat z 27 ,to ogromna liczba ,także daje do myślenia ,szanuje ogromnie i podziwiam ten kraj nie mniej ....Teraz te powodzie i kilka sanatoriów może wypaść z puli leczenia dla nas z Lądka już kazali ludziom opuścić obiekt
agniecha_76 pisze: 13 wrz 2024 20:00
Byłam dzisiaj przejazdem w Olecku tam gdzie było sanatorium ZUS jest teraz ośrodek dla uchodźców zdewastowany ten budynek okropnie
Niesamowita szkoda..Miejsce cudowne tylko gospodarze do bani.
Arker pisze: 15 wrz 2024 15:35
Niestety teraz uchodzcy beda kuracjuszami ,tak jest i w Krynicy tylko tam sa Ukrajnki z dziecmi
ITe Ukrainki są w zabytkowym...cudownym budynku który wybudował Jan Kiepura..Nasz słynny aktor i tenor z lat 2-giej wojny.Na szczęście tam budynek z grubsza jest w niezłym stanie.Byłam tam w tym roku w celach wycieczkowych...