ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Dziękuję, buziaki i śnij :D ...... nie wiem co by powiedział Grey na kołderkę ;) .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nareszcie większość obowiązków wypełniona, ale jeszcze parę na dzisiaj zostało :roll: .
Cześć Aniołku :D , już złożyłem zamówienie i przystąpiono do realizacji, a teraz tylko czekać zostało 8-) ...... za cztery kilo wyszło mnie ze wszystkim sześćset dwadzieścia i chyba jeden :) .
Pochmurno się zrobiło i przyjemnie chłodno, ale na zabiegach nawet gorąco i musiałem się chłodzić...... ciekłym azotem ;) :lol: .
Truskawki jeszcze są, tylko ciasto nowe trzeba by zagnieść, no i na plac po śmietankę :P .
Miłego i spokojnego początku tygodnia :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Nie wiem czy można nazwać ten początek spokojnym. Nie wyrabiam na zakrętach i nie nadążam ładować taczek. ;) :lol:
Witam wieczorową porą. :)
U mnie porządnie padało w nocy i nad ranem, później było całkiem pogodnie. Ten deszcz był bardzo potrzebny. :D
Też zrobiłam zakupy w tym temacie, ale ilość mikra w porównaniu do Ciebie. :oops: :)
nie wiem co by powiedział Grey na kołderkę ;) .
A niech mówi co chce, popieram wolność słowa, ale kołderka do snu jest mi potrzebna i koniec kropka. ;) :D Rozważałam nawet kołderkę obciążeniową. :? :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do snu pewnie potrzebna ;) ...... a czy wiatry takie masz, że obciążenie potrzebne ? :oops: :lol: .
Może u Ciebie mikra, ale Ty tylko łyżeczkę....... a ja chochlę :P :lol: .
A po co ładować ? czas tracić i jeszcze dźwigać :lol: ..... trzeba dbać o zdrówko :D .
Dobrze by było, żeby przed południem nie padało, bo na placyk przydałoby się podejść i ogóraski kupić...... druga kamionka zaczęta, a smaczek jest :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jakie wiatry, damy nie pierdzą ;) :lol: Wsztstko tylko dla zdrowotności i poprawy jakości snu. :)

A więc jednak rozmiar ma znaczenie :oops: O łyżce mówię. :P

To życzę jutro słoneczka i udanych zakupów. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Idę pod kołderkę i rąbka uchylę ;) . Jutro kolejny trening czeka :P , dobranoc i miłych snów :D .
O wiatrach powietrznych mówię :P :lol: , dziękuję :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W jaskini nie mieszkam, wiatrów powietrznych w sypialni nie rejestruję. :D
Może uda się wśliznąc pod ten rąbek :P
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W jaskini pewnie nie :roll: ...... ale podobno w stodole ;) :P . A w stodole jak w stodole, drzwi się nie domykają i dziury w deskach, że rękę można wsadzić ;) :lol: .
Cześć Aniołku :D , albo tak zmęczony byłem albo tak delikatnie się wślizgnęłaś, że nawet nie poczułem :oops: ........ a rano łóżeczko puste :? .
Zakupy się udały, tylko za mało kupiłem na dwie kamionki :roll: . Może jutro podejdę i dokupię i będzie komplet do przyszłego tygodnia :) . Na razie bezdeszczowo i słonko się pokazało, miłego i spokojnego :D ....... taczki zostaw przed pracą ;) :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W momencie kupna to i tak było. Budynek bez drzwi, szpary tu i tam, kształt stodoły, w środku jedna, duża, otwrta przestrzeń zamieszkała przez ptaki :o :D , to i wiatr hulał bez ograniczeń, ale to już przeszłość. :D Przecież z torbami bym poszła zimą przy tych cenach opału. :roll:

To się nazywa magia albo iluzja. :P

U Ciebie jak zawsze hurt. :oops: :D

Taczek przed pracą zostawić nie mogę, bo częściowo pracuję w domu, także przyjechały ze mną. :lol:

Pogoda przyjemna, ciepło, słonecznie, ale wietrznie. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mam nadzieję, że to magia :D ....... bo na ułudę nie chcę się pisać :oops: .
Dwa kilo wchodzi na dwie kamionki, to jaki to hurt ? :shock: , a Ty już coś chrupiesz ? czy dalej się mają zamiar kisić :P :lol: ...... szybciej biegły by dostarczył ;) :lol: .
Jak nie było żadnych ścian, to mogłaś pod swoim kątem zaaranżować pomieszczenia. Jedynie kuchnia i łazienka mogły być z góry narzucone przyłączami.
ODPOWIEDZ