NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
maciejt
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 cze 2022 09:19
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękowano: 9 razy

Re: NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Post autor: maciejt »

Dziękuję bardzo za życzenia, też myślę że będzie dobrze.
Kto czytał i pamięta moje wspomnienia z Lądka ten wie że na zadku w pokoju nie siedzę ino fruwam :lol:
IwonkaG
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2017 08:09
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: IwonkaG »

A ja wracam do kolejki :evil: Perła Bałtyku w Kołobrzegu odwołała pobyty z NFZ. Ja akurat miałam w sierpniu. A tak się cieszyłam. Mam odesłać papierowe skierowanie i czekać na nowy przydział. Na szczęście nie od nowa.
zdzblasz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2024 18:17

Post autor: zdzblasz »

Wszyscy na zabiegach , nikt nie pisze , moje skierowania w szufladzie czekają aż zawalczę o zwroty , poczekam na ciepełko .Pozdrawiam kuracjuszy bo oczekujących już tu nie widzć
Dawid1298
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2024 10:28
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Dawid1298 »

Mam i ja, skierowanie wystawione 29.02, 21.05 ocena pozytywna, numer w kolejce 8914
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 12:20
Podziękował: 1 raz

Post autor: doda1234 »

zdzblasz pisze: 12 maja 2024 20:42 Wszyscy na zabiegach , nikt nie pisze , moje skierowania w szufladzie czekają aż zawalczę o zwroty , poczekam na ciepełko .Pozdrawiam kuracjuszy bo oczekujących już tu nie widzć

Widac, widac. Dzien dobry. Moje skierowanie tez w szufladzie, a takie jest piękne, takiw wymarzone.....Niestety termin kompletnie nie pasujący, bo pracuję i nie ma mowy o urlopie w tym czasie. Tez będę walczyc o jakis przyjemny zwrocik. Moze się uda, czego i Panstwu życzę.😁
Awatar użytkownika
pszczolka1959
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2012 22:10
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: pszczolka1959 »

gamlog pisze: 23 kwie 2024 09:58 U mnie 180 i czekam dalej
U mnie dzisiaj 220 i czekam też. :)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Witam
Od 17 kwietnia czekam na ocenę swojego wniosku przez lekarza w NFZ i na razie cisza w tym temacie.
Pewnie dopiero w lipcu będzie ta ocena, a po 15 sierpnia już mogę dzwonić o zwrot.
zdzblasz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2024 18:17

Post autor: zdzblasz »

Witam ponownie. Wizyty u specjalistów i badania za nami .Wyciągamy skierowania z szuflady i zaczynam dzwonić o zwroty bo przydział na wrzesień nie pasuje . Zobaczymy czy coś trafimy bo trudniej jest o podwójne .
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Witam
Moje skierowanie wczoraj zostało zweryfikowane przez lekarza w NFZ, które czekało od połowy kwietnia i otrzymałem numer 10072, a okres oczekiwania 10 miesięcy.
Oczywiście nie jestem zainteresowany spadkiem numerków, bo w połowie września dzwonię o zwrot do Świnoujścia.
W połowie sierpnia mija mi czas 18 miesięcy od powrotu z sanatorium w Świnoujściu i wtedy mogę dzwonić o zwrot ponownie do Świnoujścia, gdzie mam wytypowane dwa obiekty i na nie będę polował.
marfed
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2023 00:50
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: marfed »

Witam. A często udawało Ci się wydzwonić, taki wymarzony zwrot? Będę oto się starał w kwietniu. Pojechałem we wrześniu ur. ze zwrotów. Ale u nas w mazowieckim ty tylko była Wysowa, Gołdap i Goczałkowice, które wybrałem. Dzwoniłem 10 dni.
ODPOWIEDZ