Mazowiecki NFZ jaki czas oczekiwania?
- Peggy
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 lut 2024 19:41
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Mazowiecki NFZ jaki czas oczekiwania?
-
Tapamaraba
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 lis 2016 16:11
- Podziękowano: 4 razy
-
Tapamaraba
- Super Kuracjusz

Mi Pani w naszym mazowieckim NFZ powiedziała ,że nie .
Chyba nie mam siły przebicia jak widać .
No nic będę się przypominać na początku września.
Pozdrawiam
-
kazimierz1
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2013 20:31
- Staż sanatoryjny: 6
-
Tapamaraba
- Super Kuracjusz

- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
Nie wiem skąd masz takie informacje... październik w Lądku można sobie wymarzyć. Piękna złota polska jesień. Sanatoriów jest kilka. Samego Wojskowego trzy oddziały plus kilka uzdrowiska.Witam, dostałem przydział przy numerze 1330 do Lądka Zdrój Jadwigi 2 ,od 3 do 24 pażdziernika nie jestem zachwycony, nie pasuje mi ta miejscowość mala jedno sanatorium nawet kawiarni tam niema ....nie wiem czy nie zrezygnuję, mam jeszcze czas do przemyślenia ...to mój problem ale chciałem się podzielić z Wami.
Nie wiem o jakie kawiarnie również chodzi... takich z dancingami jest 4,latem nawet 5, a miejsc do wypicia kawy multum.
Wiadomo, że Lądek to nie Kołobrzeg, ale jest rewelacyjnym miejscem pobytowym. Ciekawe wycieczki zarówno z biur podróży jak i samochodem, rewelacyjna baza wypadowa.
- renatka11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lis 2013 08:51
- Staż sanatoryjny: 6
Witam Ja dzisiaj pod koniec dnia nr 1091, a mąż nr 1093, więc pewnie kilka dni i dostaniemy przydziały. Najważniejsze dla nas, byśmy otrzymali przydział do takiego samego sanatorium i w tym samym terminie. Lądka Zdrój nie otrzymamy, bo to uzdrowisko nie na schorzenia kardiologiczne, ale sanatorium w Kotlinie Kłodzkiej,lub nad morzem, chętnie byśmy wzięli, ale weźmiemy to, co otrzymamy, byleby razem.kazimierz1 pisze: 04 lip 2024 12:23 Witam, dostałem przydział przy numerze 1330 do Lądka Zdrój Jadwigi 2 ,od 3 do 24 pażdziernika nie jestem zachwycony, nie pasuje mi ta miejscowość mala jedno sanatorium nawet kawiarni tam niema ....nie wiem czy nie zrezygnuję, mam jeszcze czas do przemyślenia ...to mój problem ale chciałem się podzielić z Wami.