Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
alutka 114 pisze: 02 lip 2024 19:11
Dzień dobry
Właśnie wróciłam od ortopedy, jest decyzja, idę pod nóż trzeba wymienić staw biodrowy, w poniedziałek jadę do Krakowa ustalić termin operacji, prawdopodobnie na wrzesień. W Tarnowie trzeba czekać 8-10 miesięcy, ale lekarz u którego byłam oczywiście prywatnie dał mi skierowanie do Krakowa. Nie mam już wyjścia, ból nie pozwala mi normalnie funkcjonować. Nie pomagają już żadne leki przeciwbólowe
Witajcie
Alu... jeśli leki nie pomagają już...to już czas najwyższy na nożyk.Znam dużo ludzi po wymianie bioder i śmigają jak nastolatkowie bez bólu i ograniczeń ruchowych.