Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Prośba, to spływa jak po kaczce . Dopiero jak odgórnie jest nakazane, to się stosują .
Jedna ablucja zrobiona, kolej na drugą, tylko obiadek podam..... bo się mogę spocić .
To uderzać z pismem do góry, albo zaakceptować i nie patrzeć na ten smutny obraz ignorancji.
A ja mam przymusowy odpoczynek. Rano zachciało mi się myć okna i spadłam ze stołka. Za daleko mi było po schodki. Z rana zachciało mi się Rymłam koncertowo, aż cały gwiazdozbiór zobaczyłam. Cud, że nic nie złamałam, ale jestem dobrze poobijana. Ciekawe co Wszechświat chciał mi zakomunikować? Siedź babo na doopie i odpoczywaj?
Bezpieczeństwo i Higiena Pracy . A jak myślisz, gdzie najwięcej jest wypadków ? .
Wszechświat Ci mówi: przestrzegaj BHP........ wolniej a bezpieczniej .
Dziękuję , to już podopieczna będzie Ci towarzyszyć....... z łyżką . Godzinkę temu zjadłem z pół kilo czereśni z lodówki...... a teraz się troszku rozpychają .
U mnie nadal gorąc, jeszcze +30 . Wentylator zamiast przeciągu, a nocka też ma być dość ciepła .
To się panie częstują, się panie nie krępią.
Właśnie do mnie dotarło, że dziś na legalu mogę pierdzielić jak potłuczona.
Jeśli cię to pocieszy, to u mnie pokazuje 31°C na zewnątrz, w domu 28°C. Prognozy informują, że o 24.00 ma padać i wtedy się ochłodzi na 21°C. Także ciepło, ale przyznaję, mnie to bardzo nie przeszkadza, choć rozumiem, że dla wielu ludzi, zwłaszcza starszych, chorych jest to ciężka pogoda.
Pani się nie krępuje...... pani łyka jak pelikan rybę .
A na nie legalu nie możesz ? ...... dostałaś dyspensę ? .
Niestety u mnie w mieszkaniu dalej gorąco i nadal zero przewiewu , nawet odpuściłem jej dzisiaj ćwiczonka.