Muszyna Sanatorium nad Popradem 30.07

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
DareczekS
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2024 22:16

Re: Muszyna Sanatorium nad Popradem 30.07

Post autor: DareczekS »

Ja też mam taką nadzieję że wreście będzie z kim pojeździć i powędrować 👍i tego się trzymam😉
aguskag
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2021 18:50

Post autor: aguskag »

DareczekS pisze: 17 lip 2024 12:19 Witam ja przyjeżdżam 29.07 i też planuje trochę pieszych wędrówek i co prawda jadę bez roweru ale tam są wypożyczalnie i miło jak byśmy się zgrali bo samemu kiepsko się wędruje I też będziesz w sanatorium Muszyna?
Ja będę w Koronie.
Wiem, że są w okolicy świetne ścieżki rowerowe wzdłuż rzek. No i góry. Nie znam ich zupełnie, więc chętnie pospaceruję. Trochę oglądałam mapy pod tym kątem, będzie co robić. Oby tylko zabiegi nie kończyły się zbyt późno.
aguskag
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2021 18:50

Post autor: aguskag »

Mareczek81 pisze: 17 lip 2024 13:08 Hej.Tez myślę nad zabraniem rowera .Bede w Żegiestowie więc niedaleko Muszyny .Od 29 lipca .
Widzę, że ten Żegiestów całkiem niedaleko. Ok. 15 km, a szlakiem rowerowym przez Szczawnik to nawet 10.
Mareczek81
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 maja 2024 17:33
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: Mareczek81 »

Wcześniej byłem w Krynicy ,ale bez rowera .Ogólnie jest gdzie pojeździć i pochodzić.Pogoda jest jeszcze istotna.
DareczekS
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2024 22:16

Post autor: DareczekS »

To pomału jakieś towarzystwo na wędrówki się zbiera to dobrze aby się zgrało ;)
Awatar użytkownika
Mark52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2022 14:24
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Mark52 »

Warto zabrać rower, jest kupę fajnych tras by pojeździć, dodatkowo przydaje się by podskoczyć do sklepu po zakupy lub worek lodu do drinków :) Ja już 250 km zrobiłem w dwa tygodnie będąc w Muszynie. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mark52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mój czas w sanatorium Muszyn już dobiegł końca, żal było wyjeżdżać poznałem super ludzi z którymi człowiek się zżył, parę dni też pobalowaliśmy z Dareczkiem S, zapoznałem go z towarzystwem myślę że nie będzie miał czasu nudzić się :lol: pozdrawiam wszystkich którzy ujawnili się jak i tylko tych czytających :)
Malgo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2021 14:10
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Malgo »

Hejka,
Fajnie że wyjazd udany i pełen wspomnień! DareczekS od czasu wyjazdu rzeczywiście przepadł jak kamień w wodę :lol:
Życie sanatoryjne go pochłonęło :twisted: . Ale trudno się dziwić, Muszyna to cudowne miejsce, a jak jeszcze towarzystwo dopisało to brak czasu na nudę! Pozdrawiam również!
Awatar użytkownika
Mark52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hejka,
Fajnie że wyjazd udany i pełen wspomnień! DareczekS od czasu wyjazdu rzeczywiście przepadł jak kamień w wodę :lol:
Życie sanatoryjne go pochłonęło :twisted: . Ale trudno się dziwić, Muszyna to cudowne miejsce, a jak jeszcze towarzystwo dopisało to brak czasu na nudę! Pozdrawiam również!
Mam informację z pierwszej ręki i wiem że nie ma czasu nudzić się :) Też pozdrawiam gorąco ;)
krzycholu
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 wrz 2014 16:19
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: krzycholu »

Byłem w Muszynie na przełomie mają i czerwca z własnym rowerem .
Najlepsze sanatorium w jakim byłem
Nie było czasu na nudę
Piękne trasy rowerowe , wycieczki piesze , polecam wycieczkę na termy w jaskiniach ( Węgry), termy we Vrbowie .
Splyw pontonami po Popradzie
Wyprawa na Malnik
Zamek Stara Lubowna
Pyszny pstrąg w zajeździe u Hutka nieopodal sanatorium
Zrobiłem ponad 300 km rowerem,
Bez wachania powtórzył bym to jeszcze raz
I te widoki .....
ODPOWIEDZ