Przy tężni Inowrocław

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Przy tężni Inowrocław

Post autor: Dagna »

Witam, nie znalazłam aktualnych opinii, podobno jest problem z mokrymi zabiegami, telefonicznie dementują pogłoski ale znajoma znajomej na turnusie była i podobno to nawet od stycznia są problemy. Wiem, że nie można wcześniej przyjeżdżać, nie rezerwują pokoi ale podpowiedzcie czy da się negocjować zmiany? Pozdrawiam :kwiat:
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Przy tężni Inowrocław

114 osób zajrzało 0 odpowiedzi czyli jest zainteresowanie ale widocznie żaden kuracjusz z naszego forum nie był w tym roku. No szkoda. To nie ja jadę ale opowieści z drugiej ręki po powrocie postaram się zapisać.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 13 razy

Post autor: Narewka »

Na stronie sanatorium jest informacja na ten temat.Wystarczy poszukać..i wszystko jasne.
PS.Jadę tam we wrześniu.
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję, jeszcze raz obejrzałam stronę i faktycznie jest w opisie sanatorium dopisek w informacji, że z powodu przekroczenia norm biologicznych wyłączono wirówki i kąpiel perełkową i wdrożono proces dezynfekcji (hihi od stycznia?) Dla mnie może nie problem ale nie wszystkie osoby starsze śmigają po internecie dlatego staram się pomagać okolicznym przyszłym kuracjuszom. Pozdrawiam :kwiat:
Elaszka51
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2018 05:46
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Elaszka51 »

Witam też mamy skierowanie do tego sanatorium Przy Tężni i dzwoniłam w sprawie wcześniejszego przyjazdu dowiedziałam się że nie ma
takiej możliwości .Obok tego sanatorium jest hotelik Pod Tężniami i tam zrobiliśmy rezerwację noclegu ze śniadaniem. Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ