Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry.
Czy ktoś był w Gołdapi na schorzenia psychosomatyczne? Bardzo jestem ciekawa na jakie zabiegi, zajęcia mam się nastawiać? Pomoże ktoś? Z góry dziękuję
Dzień dobry. Ja może spytam " z innej beczki". Byłam ostatnio u lekarza i nie wiem co o tym myśleć. Chciałabym rozwiać moje wątpliwości.... Widzę że dostała Pani rehabilitację psychosomatyka. Kto wystawiał Pani skierowanie? Czy była Pani wzywana "na komisję" lekarza orzecznika?
Jak to ogólnie wygląda bo chciałabym złożyć dokumenty ale nie wiem jak się za to zabrać? Proszę o odpowiedź bo nie wiem czy mam szansę pojechać. Pozdrawiam
Witam wszystkich. Chciałam napisać do Pani Sabiny a stworzył i się oddzielny post. Proszę o odpowiedź wszystkich forumowiczów którzy korzystali z tego typu rehabilitacji. I jak to wszystko wygląda. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam
Witajcie, mam pytanie dopero niedawno dowiedziałam sie ze są sanatoria na choroby psychosomatyczne, ja leczę sie od dawna -róznego rodzaju terapie , ostatnio tylko psychiatra, -stany depresyjne i lękowe - powiedzcie kto wystawia skierowanie i na jakiej podstawie - lekarz psychiatra czy lekarz pierwszego kontaktu - jakie dokumenty są potrzebne na komisje ? zastanawiam sie jak sie do tego zabrać. pozdrawiam
Iwonaja, nie ma znaczenia kto Ci wystawi skierowanie , może to zrobić lekarz rodzinny i może zrobić to psychiatra.
Składając wniosek do ZUS-u należy mieć ze sobą odpowiednie zaświadczenia od lekarza prowadzącego.
powodzenia
Witam wszystkich serdecznie, czy ktoś był w Gołdapii na schorzenia psychosomatyczne? Bardzo jestem ciekawa na jakie zabiegi, zajęcia mam się nastawiać? Pozdrawiam