Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.
Miałam okazję przebywać w tymże sanatorium przez cały miesiąc luty 2022. Był to mój pierwszy pobyt w sanatorium, nie miałam możliwości porównania tego sanatorium z innymi. Jednakże sam pobyt mnie zachwycił. Całkowicie zgadzam się z opinią tyszanki79. Jedyne co się zmieniło to sposób serwowania posiłków. Odbywało się to na dwa sposoby: kuracjusze komercyjni stołowali się w jadalni, natomiast pozostali otrzymywali posiłki do pokoju. Wiązało się to z zaostrzeniem covidowym. Również kawiarnia Bryza na terenie szpitala otwierana była po 19, nie było żadnych potańcówek. Ale tych było pod dostatkiem w innych lokalach. Mój podziw budziły zabiegi. Chciałabym kolejny turnus spędzić w takich warunkach i każdemu tego życzę.