Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gdzie ja Cię straszę? Pytam jedynie, by w razie czego Ci pomóc, podając rączkę, nie od starej komody.
Czyli masz czas wypołniony realizacją własnych planów.
Też nie wiedziałam dopóki nie zaczęłam się włóczyć po lesie.
Trzeba wsiąść na rower i pojechać do paczkomatu, by paczka, co się za siebie nie ogląda, nie ruszyła w drogę powrotną.
Możesz mi podać, a jeszcze lepiej przytrzymać ...... bo na drabince robię .
Posłucham Ciebie i zmniejszę tempo . Jutro muszę złożyć wizytę w przychodni na dwa razy .
Jedź szybko, bo się pogoda u mnie zmienia na deszczową .
Dobrze mówisz, bo ledwo zdążyłam przed deszczem.
Uważaj na tej drabince. Po upadku mam uraz i tak jak kiedyś mogłam po drabinach latać, to teraz mam małego stracha.
Współczuję tych wizyt, nie lubię, chora się robię na samą myśl, ale jak trzeba to trzeba.
Dobrze że zdążyłaś, bo paczka mogłaby się rozpuścić ..... w przeciwieństwie do Ciebie .
Nie bój się, to tylko 3-4 szczebelki . Raz to drabina przede mną uciekła i zawisłem na rurze ....... dobrze że była rura . Dlatego wymyślono bhp...... nie tylko na budowie .
Paczka byłaby mniej narażona na rozpuszczenie niż ja, bo ja do sakwy się nie zmieszczę.
Mnie właśnie tej rury zabrakło. Powinni zawrzeć w przepisach bhp, że jak rury nie ma, to na drabinę nie właź.
To też nie bierzesz prysznicu ? ...... tylko bez roweru .
Możesz dom oażurować rurami , będziesz się czuć bezpieczniej ...... tylko grubszymi stalówkami .