Iwonicz Zdrój....
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2016 08:32
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Iwonicz Zdrój....
zapewne już masz bilet ale prawie wszystkie połączenia to Neobus i jedno Softtravel.pl , ja mam skierowanie na 13.11 i jadę aż z Białegostokuirenae pisze: 21 sie 2024 17:23 Witam
Wyjezdam3 września do Iwonicza i mam pytanko w sprawie dojazdu z Rzeszowa do Iwonicz. Czy oprócz neobus (autobusy) jeżdżã jszcze jakieś busy do Iwonicza.
Dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam wszystkich kuracjuszy i formułowiczow. IE![]()
Mam jeszcze pytanie do malfred, na którym przystanku mam wysąść, przypomne że wybieram się do Górnika.
Krzysiek, bilety mam kupione na PKP , nie mam biletów na Neobus, bo tym pojadę.
Pozdrawiam IE.
Mam pytanie do malfred, na którym przystanku w Iwoniczu mam wśąść, przomne że jadę do Górnika.
Krzysiek, bilety mam kupione na PKP odejmie z Wlkp.
Nie mam biletu na Neobus, bo tym pojadę.
Pozdrawiam IE.
Pozdrawiam IE
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

irenae a jaki cudem bilet PKP do Iwonicz Zdrój jak tam pociąg nie dojeżdża a wszelkie autobusy stają na placu Oczki 01 , piechotą to jest 700 m jakieś 7 do 15 minut w zależności od bagażu i wieku no chyba tak daleko dla ZAGUBIONY bo chyba już ma swoje lata, ale wyczytałem w ofercie takie otoirenae pisze: 01 wrz 2024 19:21 Witam
Mam pytanie do malfred, na którym przystanku w Iwoniczu mam wśąść, przomne że jadę do Górnika.
Pozdrawiam IE.
"Osoby podróżujące komunikacją miejską mogą skorzystać z bezpłatnego transportu z ostatniego przystanku w Iwoniczu-Zdroju do sanatorium w godzinach: 7:00 – 14:30 Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny w dniu przyjazdu: kierownik administracyjny 134343522 / recepcja 134350811 "
[link]
Powód: usunięto link
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

obecnie to jakoś chyba kiepsko z tym połączeniem do Krosna tym bardziej za 6 zika a jak bedę w listopadzie to raczej ogólnie kiepsko, ale po jaki xxxx mam tam jechać w listopadzie i co oglądać ? Muzea ? Zachwycało mnie to jakieś 20 lat temu a teraz szkoda mi czasu na taki coś jak wystawy muzea i budynkimarfed pisze: 11 cze 2024 19:04 Nie zapomnijcie odwiedzić Krosna. Jakiś gamoń zerwał tabliczkę z przystanku. Cena biletu 6 zł![]()
-
marfed
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 paź 2023 00:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Tu jest fajna ściągawka: []
Powód: usunięto link
-
marfed
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 paź 2023 00:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Koledzy odpowiedzieli. Busy zatrzymują się jeszcze koło urzędu gminy i Policji. Neobus tylko na Oczki.irenae pisze: 01 wrz 2024 19:21 Witam
Pozdrawiam IE.
Dzięki Krzysiek, zagubiony i malfrd
Za cenne rady i wskazówki, które biorę pod uwagę.
Muszę doprecyzować te bilety, mam kupione na PKP do Rzeszowa a dalej pojadę busem lub neobusem.
Dziś dzwoniłam do Górnika, aby poprosić panią aby odebrała mi paczkę z rzeczami.
Mam do pokonania 700 km i 2 przesiadki.
Pani poinformowała mnie iż do godz 14.30 przywożą kuracjuszy swoim transportem, także wasze informacje się potwierdzają. Otrzymałam nr tel na tax (jest tylko jedna w Iwoniczu).
Dzięki, panowie że tak się przejęliście mym wyjazdem, szkoda że nie będzie was na miejscu, bo byla by ekipa na wycieczki itp. Pierwszy raz jadę w te strony, najdalej byłam w Krynicy Z .
Odezwę się po przyjeździe na miejsce.
Pozdrawiam IE.