Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. Ciekawa jestem czy komuś przydzielono teraz miejsce i termin na turnus sanotoryjny. I ile czasu czekal. Strasznie się zwolniły numery. Czekamy już 5 miesięcy. A przewidywany czas oczekiwania to 8 miesięcy, czyli zima nas zostanie.
Mazrena pisze: 27 maja 2024 15:13
Mnie w styczniu pisano 7 miesięcy, a dostałam 30.09
Cały czas jezdziłam zimą, chciałam w końcu pierwszy raz w ciepełko i co nic z tego
Liczyłam na sierpień
Marzenko nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli ... ja miałam wyjechać w środku lata a praktycznie wyjeżdżam razem z Tobą, tyle że w trochę innym kierunku bo do Ustronia od 2 października , ale i tak się bardzo cieszę