Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Pancernz »

Haha Duszyczkę z Pawłem nazywaliśmy "matka kiler " jak idę z psem na spacer to tysiące ich pod nogami fuj .No nic ja spokojnie czekam na kolejne sanatorium o ile z córką nie będzie mocnych zdarzeń to pojadę ,potrzebuje tego bardziej moja głowa a dopiero potem ciało ,pozdrawiam miłe ludki ;)
agniecha_76
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 wrz 2010 19:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: agniecha_76 »

Byłam dzisiaj przejazdem w Olecku tam gdzie było sanatorium ZUS jest teraz ośrodek dla uchodźców zdewastowany ten budynek okropnie
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 33 razy

Post autor: Arker »

Niestety teraz uchodzcy beda kuracjuszami ,tak jest i w Krynicy tylko tam sa Ukrajnki z dziecmi
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przykro słyszeć ,tyle dobrych wiadomości ,tematów i historii było o tym ośrodku, że pomimo odległości liczyłem ,że dojdzie do fajnych i ciekawych spotkań w małej grupie w tym obiekcie a na google street view poznawałem drogi i ścieżki wokół obiektu i mieście .dziękuje za informacje liczyłem na rozwój ośrodka a nie na jego upadek :(
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

W Krynicy i wielu innych ... w Ustroniu , też cała piramidka służy uchodźcom zza wschodniej granicy :evil:
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie chcę mieszać polityki ale... Sikorski zauważył ,że aż 300 tysięcy poborowych z Ukrainy jest w naszym kraju a wspomnę tylko, że to nie chodzi o 18 nastolatków bo wiek poborowy na wojnę tam teraz obniżono i tak na 25 lat z 27 ,to ogromna liczba ,także daje do myślenia ,szanuje ogromnie i podziwiam ten kraj nie mniej ....Teraz te powodzie i kilka sanatoriów może wypaść z puli leczenia dla nas z Lądka już kazali ludziom opuścić obiekt
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Duszyczka »

agniecha_76 pisze: 13 wrz 2024 20:00 Byłam dzisiaj przejazdem w Olecku tam gdzie było sanatorium ZUS jest teraz ośrodek dla uchodźców zdewastowany ten budynek okropnie
😪 Niesamowita szkoda..Miejsce cudowne tylko gospodarze do bani.😢
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Duszyczka »

Arker pisze: 15 wrz 2024 15:35 Niestety teraz uchodzcy beda kuracjuszami ,tak jest i w Krynicy tylko tam sa Ukrajnki z dziecmi
ITe Ukrainki są w zabytkowym...cudownym budynku który wybudował Jan Kiepura..Nasz słynny aktor i tenor z lat 2-giej wojny.Na szczęście tam budynek z grubsza jest w niezłym stanie.Byłam tam w tym roku w celach wycieczkowych...
ODPOWIEDZ