Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To by bylo juz tak szybko ? Mam nr 9721 czyli gdybym dostala skierowanie np jeszcze w llistopadzie to wyjazd bylby juz w styczniu?
Tak mam to rozumiec?
Troszkę przesadziłam....Lidia możesz jechac w marcu...koleżanka na dziś ma numer 2481 ale była złożyć pismo w NFZ (Rybnika ) z prośbą o przydział po sezonie grzewczym.....ciekawe czy sie przychylą?? W zeszłym roku miałam przydział przy numerze 2000. Pozdrawiam
Dziekuje berbla65 troche mnie uspokoilas z tym wyjazdem bo mialabym problem z urlopem.
Na dzis mam nr 8952 czyli spadek za dzien 769.
Oby kolezance udalo sie przesunac termin.Mnie 1,5 r temu przesunieto o pol roku bo bylam na L4
Ciekawe czy ktos juz dostal w naszym NFZ termin na luty?
Pozdrawiam serdecznie
Ups, koleżanka przy numerze 2300 dziś dostała przydział na styczeń do Inowrocławia ...miała wniosek razem z mężem zlożony( on jeszcze przydziału nie ma ). Czyli pisma się rozminęły....ciekawe co zrobi NFZ .czyli jest 9 miesięcy okres oczekiwania.....a kiedyś 36 miesiecy . Pozdrawiam
I sie zadzialo..... mial byc luty -jest styczen mieli jechac razem bo byla prosba - dostali osobno.......
Czekamy z wielka nadzieja a jak juz ....... to
Dzieki berbla65 za Twoje informacje z ktorymi sie z nami dzielisz
Pozdrowienia dla Ciebie i kolezanki .Niech pozytywnie zalatwia sobie wspolny wyjazd bo przytafil im sie niezly psikus
Znajomi swego czasu napisali pismo do NFZ o zmianę terminu wyjazdu do Ciechocinka ( w Wigilię był koniec turnusu ) ...po jakimś czasu w przeglądarce pojawiła się informacja , że pacjent ...zrezygnował ...wczoraj w przeglądarce pojawił się przydział ...do Ciechocinka 7.01- 28.01. 2025 r. Sanatorium EDEN ....czyli przychylają się do zmiany terminu....może zależy kto to rozpatruje . Pozdrawiam
Witam ponownie. Jak tak dalej numery będą spadać to wszyscy wyjedziemy najpóźniej w kwietniu .coś mi nie pasuje ze spadkiem tych numerów. Pytanie samo się nasuwa skąd naraz nfz Śląski ma tyle miejsc .mój nr dzisiaj to 15414,pozdrawiam czekających ewa