Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kryzny
Troszkę peszek z tym basenem lecz mnie to nie za bardzo, ponieważ mam
uczulenie na chlor i nie korzystam za bardzo z mokrych zabiegów oraz borowiny
Ogólnie jestem bardzo ciekawa wyjazdu i poznania nowych ludzi i miejsca
Hejka
Zainteresowałam się miejscem pobytu w Sanatorium Słowacki .
Dzwoniłam
I tak : dla kuracjuszy z ZUS mają tylko pokoje tylko 3 osobowe - trochę słabo, chyba że zbierze się fajna ekipa, 2 jest dla małżeństw a jedynka dla hrabiów
Chętnie poznam sympatyczne Panie, które tam się wybierają i zechcą zamieszkać ze mną w terminie 26 01 do 16 02 2025 r .