Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisaj stresujacy dzien mialem ,komisja o przedluzenie orzeczenia o niepelnosprawnosci ,ufff przeszedlem pomyslnie na 2 lata spokoj,tak ze w maju zalicze Kolobrzeg
witam może nie w temacie , ale mam pytanie , jakie mamy szanse na dofinansowanie turnusu żona ma stopień niepełnosprawności znaczny a ja umiarkowany , byłby to nasz pierwszy wyjazd.
mechanik, zapewne masz duże szanse tym bardziej pierwszy raz. Musisz składać dokumenty w pierwszych dniach stycznia 2025.
W Twom przypadku, może żona dostac dofinasowanie, a Ty też jako opiekun do st znacznego
wielkie dzięki za dodanie otuchy . pani w mopsie mówiła żeby przyjść w grudniu ,tylko nie powiedziała po co ,bo wnioski składa się w styczniu .tyle wiem . ale jak byśmy dostali dofinansowanie co dalej mamy załatwiać. sory za te pytania ale jeszcze nigdy nie załatwialiśmy takich spraw.