Horyniec Zdrój styczeń 2025

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ElBlazej
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2020 21:15
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Horyniec Zdrój styczeń 2025

Post autor: ElBlazej »

Witam serdecznie :D

Mam skierowanie do sanatorium Bajka od 2.01.2025. Czy ktoś się wybiera w tym lub podobnym terminie?

Pozdrawiam
Alicja z Warszawy
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2022 17:38
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Horyniec Zdrój styczeń 2025

Post autor: Alicja z Warszawy »

Jadę do Jawora w Horyńcu Zdroju od 17 lutego2025 do 10 marca2025. Może ktoś nam napisze aktualne informacje o Horyńcu Zdroju. Pozdrawiam Alicja z Warszawy
Awatar użytkownika
ElBlazej
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Alicjo

Oczywiście jak będą już na miejscu to napiszę co i jak. Co prawda jadę do Bajki, ale reszta się nie zmienia.
Alicja z Warszawy
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2022 17:38
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Alicja z Warszawy »

Bardzo dziękuję. Będę czekała na informacje.
Pozdrawiam
Alicja
Awatar użytkownika
ElBlazej
Kuracjusz
Kuracjusz

Co do sanatorium Bajka to słabo, żeby nie powiedzieć że bardzo słabo :| . Ale opis zamieszczę pod koniec pobytu lub zaraz po.

Alicja z Warszawy pisze: 12 gru 2024 14:03 Bardzo dziękuję. Będę czekała na informacje.
Pozdrawiam
Alicja
Alicjo z Warszawy, co do sanatorium Jawor to obecnie nie jest czynne nawet wieczorem nie świeci się żadne światło i brak jest samochodów na parkingu, może w tym tygodniu ruszą lub później. Ośrodek jest położony naprzeciwko sanatorium rolniczym KRUS. Przypuszczam (takie moje domysły) że na zabiegi będziesz chodzić do KRUSU, a w Jaworze jedynie nocleg i może posiłki. Oczywiście mogę się mylić. Obok masz duży deptak tam wieżę widokową oraz obecnie nieczynne tężnia solankowa. Jest też ścieżka edukacyjna w lesie. Obok KRUS-u jest basen i kawiarnia. Na zakupy trzeba się wybrać do miasta ok 1-1,5 kilometra są sklepy wszystko można dostać. W mieście jest też park i restauracje. Na dyskoteki trzeba wybrać się do SAWY (najbliżej) lub kawiarni Sanacja. Trudno mi powiedzieć jak z zabiegami i z zagospodarowaniem wolnego czasu. Ale z racji pobytu widzę, że cały KRUS chodzi na zabawę do Sawy.
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

Z Jawora chodzą na zabiegi do Zdrojowego nie do Krusu, do Krusu jedynie można chodzić na basen i to tylko prywatnie.
Awatar użytkownika
ElBlazej
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję Gaba za sprostowanie. Tej wiedzy nie posiadałem.
Awatar użytkownika
Ela50+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2009 14:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Ela50+ »

Wyjeżdżam do Horyńca -Bajki 7.03.2025r. Napisz jak tam było?
Dan123
Na forum od: 11 mar 2025 11:31

Post autor: Dan123 »

Alicja z Warszawy pisze: 12 gru 2024 14:03 Bardzo dziękuję. Będę czekała na informacje.
Pozdrawiam
Alicja
Witam, mam przyznane sanatorium Jawor Horyniec od 26.04.2025, a więc po pani pobycie w Sanatorium Jawor, proszę o informację dot. posiłków , zabiegów oraz zakwaterowania, czy jest to bardzo uciążliwe chodzenie co dziennie 300 metrów do sanatorium Zdrój na zabiegi i posiłki.Nadmieniam, że jadę pierwszy raz do sanatorium.
ODPOWIEDZ