Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry,
Dzisiaj mam na imię nr 446
W poniedziałek byłam lżejsza o 474, we wtorek o 61, wczoraj o 44 miejsca.
No mam nadzieję, że w następnym tygodniu dostanę wreszcie jakieś dobre wieści... 18 miesięcy oczekiwania minie za kilka dni.
Miłego piąteczku dla wszystkich oczekujących na wytchnienie
alcza pisze:Dzień dobry,
Dzisiaj mam na imię nr 446
W poniedziałek byłam lżejsza o 474, we wtorek o 61, wczoraj o 44 miejsca.
No mam nadzieję, że w następnym tygodniu dostanę wreszcie jakieś dobre wieści... 18 miesięcy oczekiwania minie za kilka dni.
Miłego piąteczku dla wszystkich oczekujących na wytchnienie
Witaj alcza to ty już prawie na walizkach siedzisz tobie też miłego piąteczku życzę
renia54 pisze:Witaj Krystyna60 tak właśnie myślałam że koniec marca powinnam dostać odpowiedz z nfz ale strasznie długo czeka się na wyjazd ,morze prędzej ze zwrotów będzie można pojechać,pozdrawiam
Witaj Reniu54 tez tak myślę ze w marcu dostaniesz potwierdzenie z NFZ i dostaiesz swój numerek i jak pozwolisz to bedziemy czekali razem,i razem będziemy sie wspierać
w tej długiej drodze no ale masz racje można starać się o zwroty,ale z własnego doświadczenia wiem ze dwa miejsca to trudno zdobyć, pojedyncze są często.No ale nie możemy się załamywać a nuż się uda pozdrawiam.
Witaj krystyna60 ciesze się że w tej długiej kolejce będziemy czekały razem i się wspierali pozdrowienia
Witaj ludwik45 ja w styczniu 2013 byłam z mężem w sanatorium i w ośrodku było bardzo wiele małżeństw więc myślę że raczej nie robią problemu z takimi wyjazdami pozdrawiam
Czy orientujecie się (stali bywalcy tego forum) ile przed terminem wyjazdu dostaje się zawiadomienie z NFZ o skierowaniu do sanatorium?
Chodzi mi o normalną kolejkę (nie ze zwrotów).
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Witam ja dzisiaj z nr7205.To już mój 22 miesiąc czekania.Czy ktoś z śląskiego ma podobny nr.reumatologia.W skierowaniu chciałam do Ustronia ale nie wiem czy mnie tam wyślą czy sami mi przydzielą w inne miejsce.