Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry; pozdrawiam wszystkich kuracjuszy oczekujących na informacje z NFZ . 29.11.2024 mój lekarz rodzinny złożył wniosek o sanatorium , a już 3 grudnia na IKP zostałem zakwalifikowany z nr 40 812 reumatologia , okres oczekiwania podobno 11 miesięcy , ale z tego co czytam okres oczekiwania jest krótszy 8 do 9 miesięcy. Na stronie internetowej NFZ oddział Śląski , przeglądałem miejsca o profilu leczniczym reumatologia , chętnie pojechałbym do Buska , Kudowy lub Świeradowa , czy ktoś z was takie skierowanie otrzymał. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy, życzę zdrowia i radosnych świąt Bożego Narodzenia....
Witam, kolejka w tym tygodniu nieco zwolniła ...u mnie spadek 1766 ,, oczek" w dół . Tydzień kończę z numerem 22 456 (Reumat9logia) , wniosek złożyła 13.09.24 r. Pozdrawiam
Obserwuje ostatnio duzy spadek w kolejce i chciałbym aby ktoś podzielił sie informacją: przy jakim "numerze" przydzielają skierowania i w jakim terminie ?
Dzień dobry! Znajomi dostali w terminie od 17.04 do Ciechocinka przy numerze 500 Ja mam numer 4500. Nic tylko czekam gdzie tym razem los mnie wyśle . Pozdrawiam i korzystam z okazji życząc zdrowych i spokojnych świąt
ewa392 pisze: 23 gru 2024 13:05
Dzień dobry! Znajomi dostali w terminie od 17.04 do Ciechocinka przy numerze 500 Ja mam numer 4500. Nic tylko czekam gdzie tym razem los mnie wyśle . Pozdrawiam i korzystam z okazji życząc zdrowych i spokojnych świąt
To dostali cztery miesiące przed wyjazdem ?? To do wyjazdu od daty składania wniosku ile upłynęło?
ewa392 pisze: 23 gru 2024 13:05
To dostali cztery miesiące przed wyjazdem ?? To do wyjazdu od daty składania wniosku ile upłynęło?