Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ; kolejka w grudniu zmniejszyła się o 5 500 numerów ( reumatologia) , w takim tempie to w maju mogę dostać skierowanie , zaczynałem 3 grudnia z nr 40 812 , pozdrawiam wszystkich kuracjuszy i życzę zdrowia i szczęścia w nowym roku
ewa392 pisze: 23 gru 2024 13:05
Dzień dobry! Znajomi dostali w terminie od 17.04 do Ciechocinka przy numerze 500 Ja mam numer 4500. Nic tylko czekam gdzie tym razem los mnie wyśle . Pozdrawiam i korzystam z okazji życząc zdrowych i spokojnych świąt
Dzień dobry To dostali cztery miesiące przed wyjazdem?
Witam i pozdrawiam wszystkich w Nowym 2025 r. Obecnie czekam na odpowiedz NFZu odnosnie zmiany obiektu Orlik w Ustroniu na obiekt nizej
polozony ze wzgledow zdrowotnych....nie wiem czy zgodza sie to zmienic. Czy ktos mial podobna sytuacje? i jak sie to zakonczylo?
Pozdrawiam.
Witam wszystkich. Mam pytanie do krwiodawców: ile czekaliście od złożenia wniosku do wyjazdu do sanatorium?. Od niedawna jestem posiadaczem czerwonej książeczki i zastanawiam się kiedy złożyć wniosek. Pozdrawiam serdecznie.