Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Piszczele Bolą mnie piszczele .Rano nie mogę ustać przez chwilę na nogach, potem boli jak by ktoś mi je poprzetrącał.Co to za diabelstwo.Byłam u lekarza i dał mi skierowanie na RTG .Ile można się prześwietlać.W ciągu dnia bol zanika , lup jest znikomy ? Czy ktoś doświadczył tej przypadłości
Chyba mam podobną przypadłość u mnie ból jest rwący, pomaga rozmasowanie i ciepło, lekarz nie wie od czego, badań nie zlecił nawet prześwietlenia maść mam z diclofenakiem do smarowania
Dagna , na Boga .... skoro lekarz , pierwszego kontaktu , nie wie z czym ma do czynienia , to powinien dać skierowanie do specjalisty . Prawda jest taka ..... ten sam lekarz dostaje olśnienia za kasę... Na NFZ , nie ma kasy , ale prywatnie .......... hulaj dusza ......
Moja przychodnia jest specyficzna. Z bolącym uchem musiałam iść do innej prywatnej przychodni bo w swojej dostałam skierowanie do laryngologa (oczywiście za 3 mce) a za "opłatą" ucho obejrzane (przez internistę) i od razu antybiotyk i inne leki bo ropieć zaczynało. Co do tych piszczeli ból pojawia się przed zmianami pogody dlatego jakoś z reumatyzmem skojarzyłam. Wcześniej kolana podobnie bolały. Jak uzbieram funduszy to pewnie pójdę prywatnie gdzieś chyba że do wiosny samo przejdzie
Ból piszczeli może mieć różne przyczyny. Poza RTG, warto zrobić badania krwi i skonsultować się z reumatologiem. Może to być objaw innego schorzenia.
[link]
Ostatnio zmieniony 24 sty 2025 16:12 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link