Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Myślę, że problem tkwi w przecinkach "po raz pierwszy nie dostałam rehabilitaci a pare razy byłam w tym roku nie udało sie,"
Chyba to Beti chciała napisać "po raz pierwszy nie dostałam rehabilitaci, a pare razy byłam,w tym roku nie udało sie," Niby mała kreseczka a jak potrafi zmienić sens zdania. Tak jak z tą piłą.... [ obrazek zewnętrzny ]
asiammm1asia pisze:Dzwonie do tego Kujawiaka od samego rana i cały czas numer zajęty nikt nie chce ze mną rozmawiać..
Dodzwoniłam się...ale kapota, nie ma już wolnych jedynek!!!! Wszystkie zarezerwowane:) Kurcze, a ja mam skierowanie od połowy grudnia i dopiero teraz dowiedziałam się, że dzwoni się od razu a nie tydzień przed turnusem.. Szkoda...
No cóż, to tak zwane "frycowe", ale już w przypadku kolejnego wyjazdu będziesz mądrzejsza. Ale nie przejmuj się zbytnio, pobyty w pokojach wieloosobowych bywają również miłe - przynajmniej tak było w moim przypadku. Zwykle recepcjonistki starają się dobierać współlokatorów w podobnym wieku, choć nieraz naprawdę nie ma to większego znaczenia. Podczas jednego z pobytów (studio 2+2) różnica wieku przekraczała 30 lat, a jednak wszyscy dogadywaliśmy się znakomicie. Nie przejmuj się, będzie dobrze bo po prostu nie może być inaczej...
A my z niecierpliwością będziemy czekać na Twoje wrażenia z Kujawiaka. Pozdrawiam
Dzięki za wsparcie.. Ja z ZUS-u jadę pierwszy raz.. byłam dwa razy z NFZ, ale z mężem to nie miałam problemu z współlokatorem ... a może miałam...)))
Oczywiście będę pisała z Kujawiaka..
asiammm1asia pisze:Dzwonie do tego Kujawiaka od samego rana i cały czas numer zajęty nikt nie chce ze mną rozmawiać..
Dodzwoniłam się...ale kapota, nie ma już wolnych jedynek!!!! Wszystkie zarezerwowane:) Kurcze, a ja mam skierowanie od połowy grudnia i dopiero teraz dowiedziałam się, że dzwoni się od razu a nie tydzień przed turnusem.. Szkoda...
Witam,
Ja również jadę do Inowrocławia. Mam skierowanie z ZUS - prewencja rentowa. Turnus rozpoczynam 10 kwietnia. Ciekawa jestem czy na okres Świąt Wielkanocnych będzie można wrócić do domu. Interesuje mnie również pokój jednoosobowy, czy już teraz muszę go rezerwować?
Pozdrawiam,
m
ma_rta pisze:Witam,
Ja również jadę do Inowrocławia. Mam skierowanie z ZUS - prewencja rentowa. Turnus rozpoczynam 10 kwietnia. Ciekawa jestem czy na okres Świąt Wielkanocnych będzie można wrócić do domu. Interesuje mnie również pokój jednoosobowy, czy już teraz muszę go rezerwować?
Pozdrawiam,
m
Witaj Jeśli masz już termin to dzwoń ,im szybciej tym większa możliwość rezerwacji.Życzę udanej rehabilitacji
Mam jeszcze pytanie do tych co byli w Kujawiaku... czy są tam pokoje typu "studio" ale takie, że w jednym pokoju jest jedno łóżko a drugim dwa?
I jeszcze ... czy jest możliwość przyjechania dzień wcześniej?
Będę wieczorem jeszcze dzwoniła do Kujawiaka, ale ...po co jest forum..
ma_rta pisze:Witam,
Pozdrawiam,
m
Widzę ma_rta , że mamy ten sam termin.Ja też zaczynam turnus 10 kwietnia i też z ZUS-u.
Jako "pierwszak" jestem ciekawy tej rehabilitacji.Mam nadzieję,że pomoże i długo
będę się cieszył brakiem bólu w pracy.