Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elik11 pisze: 10 sty 2025 18:44
Skierowanie na leczenie sanatoryjne przez lekarza rodzinnego wysłane, teraz czekamy na zakwalifikowanie, no i potem ... kolejka Ile teraz się czeka na kwalifikacje przez lekarza balneologa?
No i mam numerek, startowałam 15.01 z numerkiem 9531, dziś 9276
Przewidywany czas oczekiwania 8 miesięcy
Dziś numer 8216, sporo spadło, ponad 1000 w 2 tygodnie ale i tak czekamy z mężem najwcześniej lipiec, sierpień, wrzesień, bo 29 czerwca mija 18 miesięcy od ostatniego pobytu
Ciekawi mnie na jaki okres teraz robią przydziały, bo przez cały tydzień codziennie spada o 200 numerów (czasem ponad, czasem trochę mniej). Może święta wielkanocne i ludzie rezygnują?
Witam! Wysłano mi skierowanie do sanatorium 28 września. Przy numerze 184 ,na ikp 31.01 info pojawiło że mam do Kołobrzegu od 16.05. 2025 roku Wiem,póki nie dostanę papierowego,to jeszcze może się zmienić......Jeśli się nie zmieni to sądzę że w tym tygodniu mi przyślą lub w przyszłym..... Pozdrawiam czekających
re12nia proszę napisz jakie schorzenie
mój numer w kolejce 5340 reumatologia , może już ktoś ma przydział z reumatologi. Kolejny dzień kolejka wyhamowała