sanatorium dla 70+ czy jesteś za?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Re: sanatorium dla 70+ czy jesteś za?

Post autor: MUCZEK62 »

Mieszkam w małej mieścinie i wszystkie zabiegi sanatoryjne mam na miejscu oprócz borowiny i siary.
Kto z 70+korzysta z siary,borowiny(nie plastrów)krio(komory)??
Chodzi o to że narzekamy na czas oczekiwania.
W ramach wymiany i przyśpieszenia nr. na liście przyjmę 80+w zamian oferując na porównywalny czas teściową 80+
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dla jednych życie zaczyna się po czterdziestce, dla innych dopiero po setce. :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jestem zażenowana całym tym tematem :shock: założonym przez MUCZEK 62 .Idąc tym torem myślenia to ograniczyć jeszcze leczenia 70+ i będzie więcej pieniędzy w NFZ i zmniejszą się kolejki do specjalistów i na zabiegi.No na koniec to już tylko wprowadzenie eutanazji dla 70+ to i ZUS nie będzie miał problemów z wypłatą emerytur , zasiłków chorobowych , rent .Chyba nie tędy droga żeby nie było kolejek :?: :?: :?: A odpowiadając na pytanie kto korzysta z siarki , to na przykład mój sąsiad 70+ chorujący od 30 lat na łuszczyce.I jeśli mu tylko zdrowie pozwoli , życzę mu corocznych wyjazdów do sanatorium .
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: MUCZEK62 »

i dobrze kombinujesz smuga,tylko czemu "forumowicze"w innych postach narzekają na czas oczekiwania a w tym jakoś dziwnie stają się "samarytaninami"