Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja również dziękuję za opinię. Każda z nich bardzo cenna. Kto wie może jakiś prywatny wyjazd i rekonesans? Niestety nadal nie ciągnie mnie na niziny...
Dostałam skierowanie do Włókniarza na początku lipca. Jak wygląda szansa na jednoosobowy pokój? No i przeglądam internet- wypożyczalnia rowerów jest dość daleko, czy może ktoś znalazł blisko osrodka?
Gdybym wzięła swoją czy jest w sanatorium możliwość w miare bezpiecznego przechowywania?
AniaW pisze: 10 lut 2026 09:08
Dostałam skierowanie do Włókniarza na początku lipca. Jak wygląda szansa na jednoosobowy pokój? No i przeglądam internet- wypożyczalnia rowerów jest dość daleko, czy może ktoś znalazł blisko osrodka?
Gdybym wzięła swoją czy jest w sanatorium możliwość w miare bezpiecznego przechowywania?
Witaj Aniu. Najlepiej zadzwonić do sanatorium i zapytać o możliwość trzymania roweru. Z perspektywy moich pobytów w innych miejscach zawsze było jakieś miejsce na rowery, bo zawsze ktoś tam ma swój rower. Na marginesie też zabieram swój rower na takie pobyty
Dziękuję za podpowiedź- zadzwonię. Oglądam okolice w necie i nabieram apetytu na Ponidzie rowerowe. Lubię wolność którą daje rower a najlepiej swoim jeździć.
Pozdrawiam