Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam .
czy ą ośrodki które oferują pokoje jednoosobowe. oczywiście za dopłatą .
Kiedy zapytałem w jednym z ośrodków ,ze mam aparat CPAP i wskazany jest taki pokój pani odpowiedziała ,że ewentualnie dodadzą mi kogoś z takim aparatem
Sztani, Ty masz na to odpowiedni dokument, że wskazany jest dla Ciebie pokój jednoosobowy.
Wątpię czy w jednym turnusie znajdą się osoby o takim samym schorzeniu...
Poza tym jest to tak czy owak dyskomfort dzielić z kimś pokój.
Byłem latem 2023 w wojskowym w Krynicy i miałem jedynkę w studio, oczywiście płaciłem około 800 zł
Ale też są jedynki nie w studio, każdy może się starać, zarządza pokojami na RO przełożona pielęgniarek
Jest bardzo dobra rehabilitacja
no cóż ciężko na rehabilitacji ogólnoustrojowej o jedynkę .poświęciłem trochę czasu dzisiaj podzwoniłem i na razie 1 ośrodek w Karpaczu centrum medyczne są jedynki . nie jest to jednak dobra pora na telefony bo najlepiej w tygodniu . są specjalne numery na ogólnoustrojową w poszczególnych sanatoriach . ale czekam dalej i liczę na Was
Sztani za dopłatą Włókniarz. Tanio nie jest, ale komfort zapewniony. Ta dopłata to nie tylko do jedynki, ale cały pobyt jest tak jak komercji… wyżywienie , usługi dodatkowe, szlafrok,komputer.
Jak tylko dowiedziałam się że mam wyznaczony termin do na sanatorium "Górnik" to zadzwoniłam na recepcję w celu rezerwacji jedynki (oczywiście za dopłatą) niestety dowiedziałam się że mogą mnie zapisać na listę rezerwową i że jestem ósma w kolejce na tej liście, więc szanse marne ale liczę na cud.
sztani pisze: 14 lut 2025 13:30
witam .
czy ą ośrodki które oferują pokoje jednoosobowe. oczywiście za dopłatą .
Kiedy zapytałem w jednym z ośrodków ,ze mam aparat CPAP i wskazany jest taki pokój pani odpowiedziała ,że ewentualnie dodadzą mi kogoś z takim aparatem
....witam...,
w Inhalatorium w Szczawnicy są jedynki!..., i chyba jako jedyne stosuje zasadę: kto pierwszy przy okienku ten wybiera!!...., byłem o 5,50 jako pierwszy!!....