Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobrze gadacie. Jak się ktoś prawdziwie zakocha, to już mu tak zostanie.
Przetrwa wszystkie burze i sztormy. Reszta to sympatia lub chwilowe zauroczenie
Bo ja Grazynko imprezowa dziewczyna jestem.
Nosem czuję gdzie biba jest
Dzień dobry
U mnie życie wraca na tory codzienności, przyjaciółka w podróży powrotnej do domu. Mam nadzieję że wraca z gościny zadowolona.
A tak przy okazji ... jeżeli nie oglądaliście to polecę Wam dwa filmy. Obejrzałam "Przepiękne" i nową "Bridget Jones".
Pierwszy stworzył wspaniałe bohaterki z którymi praktycznie każdy może się utożsamiać, film o poszukiwaniu szczęścia, cokolwiek by to nie znaczyło.
Bridget niegdyś pokazywała nam jak być nieidealną singielką, teraz bawi i wzrusza jako nieidealna matka. Spojlerować nie będę, ale szczerze polecam... dla śmiechu i dla łez.