Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hejka.
Czy ktoś był w sanatorium Bursztyn w Dąbkach-Bobolinie? Właśnie dostałam przydział od 29 marca 2025. Jakieś świeże opinie i porady na temat tego ośrodka? Na forum tylko informacje sprzed paru lat znalazłam.
Z tego co zauważyłem na forum, to dość dużo forumowiczów było w tym sanatorium, ale nikt nie zamieścił opinii z pobytu.
Przed wyjazdem oczywiście jak zwykle było dużo zapytań, ale po powrocie żadnej wzmianki.
Witam.Byłem w tym sanatorium w 2015 roku,więc dosyć dawno.Było dziadostwo do przesady. Natawieni są na Niemców,którzy mają oddzielona salę.Zrobiliśmy awanturę bo na śniadanie dawali nam ser żółty który nie zjedli na kolację Niemcy.Rogi aż się zawijały,tak były wysuszone. Zabiegi średnie,pani masażystka chyba z przypadku bo więcej mi wysmarowała olejem włosy na głowie niż wymasowała kręgi szyjne. Bardzo dobre były obiady i duzo. W tedy mało kompetentny lekarz.Kolega z pokoju dostał wylewu stracił przytomność to kazał zrobić wody z cukrem i mu podawać.Nie chciał zadzwonić po pogotowie. Sam zdecydowałem bo już kolega się nie ruszał tracił oddech.Pogotowie z Koszalina było bardzo szybko.Udało się uratować kolegę. Pann doktor miał pretensję ze zadzwoniłem. Ale zaznaczam,że to było 10 lat temu w marcu.Pozdrawiam.
No to mnie troszkę zmartwiłeś Mam nadzieję, że w ciągu tych lat zmieniło się na lepsze, zobaczymy na miejscu Oby pogoda dopisała, bo to dość wczesny termin i różnie bywa. Pozdrawiam wszystkich
Byłam tam w 2024 w marcu, kończyłam turnus w Wielką sobotę i wbrew różnym opiniom wyczytanych w necie, wróciłam bardzo zadowolona, zabiegi ok włącznie z codzienną gimnastyka w basenie, pokoje super, wyżywienie rewelacja, cisza, spokój w okolicy, opłaty za tv ok 200,parking ok 400 zł.
Krótko przed końcem turnusu "najazd" turystów z Niemiec na Święta Wielkanocne i wtedy było gwarno bardzo gwarno.
Dzięki dorka55, Cieśzy mnie to, że byłaś zadowolona i fajnie tam jest. Nad polskim morzem nigdy nie byłam, jestem zaintrygowana. Ja też będę kończyć w wielką sobotę, potem powrót do domku. Czekam na ten wyjazd jak nie wiem co, zmęczona już jestem opieką nad Alzheimerowcem, oddech mi się przyda. Pozdrawiam forumowiczów