Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Aniołku , i widzisz, jak się wcześnie pójdzie do spania, to się bez problemów wcześniej wstanie ....... o czwartej , przed wróbelkami .
Przynajmniej więcej czasu na piątkowe sprawunki i inne takie tam sprawy będzie .
Przepracowany jestem . Ale jeszcze dzisiaj troszku wysiłku i na spowolnionych obrotach w sobotni poranek będzie wejść można, zwłaszcza że od niedzieli i kolejne dni zapowiadają opady .
Miłego i słonecznego .
Witaj w klubie, Pracusiu.
Dzień dobry Dzisiaj jeszcze piękniejszy niż wczoraj. Ależ cieszy, że to już wiosna, nawet deszcz na horyzoncie niestraszny. Trzeba to właściwie uczcić, także dziś nie czekaj na mnie, tylko idź do spania, gdy tylko organizm będzie się domagał
Miłego!
A co ? będziesz stawiać ? ....... mam nadzieję, że nie oczy w słup .
Jeszcze się imprezka nie zaczęła, a Ty już mnie z niej wypraszasz ....... w tak delikatnie zawoalowany sposób .