ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Można można :P ....... tylko jak można przedłużyć ;) .
I tak jak obiecałem, robię sobie przerwę........ do poniedziałku :lol: .
Nie spodziewałem się że uda mi się tyle zrobić, choć po cichu tak sobie planowałem. Na szczęście jutro święto, to będę cały dzień odpoczywał...... przed tv :lol: . A teraz po zakupach i prysznicu mogę wygodnie siąść lub się położyć.
Zafundowałem sobie piwko i się właśnie chłodzi...... w zamrażalniku, żeby było szybciej :lol: . Jak ja dawno nie spożywałem :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Wszystko można, tylko nie każdemu to samo pasuje. :oops:
Świętuj :D
https://www.facebook.com/share/r/18r1EX1YrQ/
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A nie lubisz przedłużać ? :oops: ....... i nie mówię o pracy :P .
Świętować to może dopiero jak skończę, a do tego jeszcze daleko......... nie wiem które święta mnie zastaną :lol: .
Portera nie lubię, dużej piany też :roll: , ale jakieś dobre to z dużą przyjemnością :) ...... tylko nie wiem które to dobre :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tobie widzę, to nie dogodzi. :roll: Witaj w klubie. :P :lol:
Żadnego sztukowania, wydłużania ma być dopasowane jak ulał. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Powiedz, po co chłodzić piwo jak piana ciepła :lol: .
Sama wiesz przecież, że lepsze jest gorsze od naprawdę dobrego ;) .
Pamiętasz, jak za komuny były kolejki i ten towar nie zawsze był dobrej jakości (chociaż wiele było bardzo dobrych) , nie mówiąc o kartkach, to piwo było rarytasem i smak był wręcz idylliczny :lol: ....... a termin ważności był na niepasteryzowane dwa dni, na pasteryzowane trzydzieści. A teraz dwa lata :oops: .
No coś Ty, jakie sztukowanie :evil: . Mówiąc przedłużanie, to nie miałem na myśli rzeczy czy przedmiotów, ale bardziej o czas...... przyjemności ;) :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie znam się na piwie, a zwłaszcza z PRL-u. :oops: Pijam go rzadko, w określonych sytuacjach, przeważnie latem. Ostatnio w ogóle unikam alkoholu, chyba, że dla zdrowotności jakąś nalewkę własnej roboty, w ilościach aptecznych lub symbolicznie w towarzystwie, ale nie za dużo. Chyba już swoje wypiłam. :lol:
Wiem, że chodzi o czas i nie ma co wydłużać jak jest kulminacja. Koniec kropka, takie jest moje zdanie na sztukowanie. :P :lol:
I tu powiem dobranoc :kwiat: , bo nam dziś godzinę zajumają :evil: , to trzeba się spieszyć że spaniem. :lol:
Kolorowych :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taaaaaa :roll: , tylko Tobie :P ...... dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , i jak po wyspaniu ? ........ wybrańczyni ;) . Mnie na szczęście nie przeszkadza tak bardzo zmiana czasu :) .
Wiem że się nie znasz i dlatego Ci podpowiadam ;) , bo w tamtych latach praktycznie nie spotykało się kobiet w piwiarniach...... chyba że przy pipie :lol: . Nie wiem jak w pubach :P .
Kleinehexe pisze: ......... w ilościach aptecznych lub symbolicznie w towarzystwie, ale nie za dużo. Chyba już swoje wypiłam. :lol: .........
No popatrz, Ty nie pijesz, ja nie spożywam, to kto te ponad dziesięć litrów czystego alkoholu wypija ?........ za nas :oops: . Wątroba go nie boli ? :roll: .
Wstępne rozpoznanie wczorajszej pracy wyszło pozytywnie :) , także w poniedziałek lub wtorek zakończenie tego etapu i chwila przymusowego wytchnienia przed kolejnym........ tym razem dwukrotnie większym :o . Ale czas też dłuższy. Byle zdrowie dopisało, to na spokojnie się zrobi :) .
Miłego i spokojnego, a może i słonecznego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A wyspała, wyspała, nie powiem :D , ale żeby zaraz wybrańczyni? :o
Dzień dobry :kwiat:
Mnie zmiana czasu przeszkadza, bo zaburza mój naturalny rytm. :evil: Nie bardzo rozumiem czemu to jeszcze nie zostało zmienione, skoro wiemy, że nic dobrego z tego nie wynika. :roll:
A to Tobie świat zawężył się bardzo. :shock: ;) Mało to ludzi wokół, a w sród nich amatorów napojów wyskokowych? Młodzi też nadrabiają, bo każdy wiek ma swoje prawa. :mrgreen:
To życzę dużo sił i zdrowia, by projekt skończył się zgodnie z planem. A dziś dobrego wypoczynku. :D :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bo Ciebie los wybrał na nietolerancję zmiany czasu :lol: . To jeden plus z rana i zaraz minus :roll: .
Debatują na ten temat chyba już od kilkunastu lat..... ale tak jakoś jak przelewanie z pustego w próżne :evil: . Podobno za naszej prezydencji w Unii, mają radykalnie podejść do tematu i w `26 sprawa ma się zakończyć.
Już dawno temu zostało stwierdzone, że przynosi tylko same straty i dla gospodarki i dla obywateli :evil: . Ale tak to jest, że najprostsze sprawy wymagają długiej realizacji...... biurokratycznej :P .
W ostatnich latach miałem bardzo zawężony :oops: . Tylko oglądając tv słyszę, że znowu pijany spowodował wypadek i coraz więcej złapali kierowców na "gazie" :evil: .
Dziękuję i dla Ciebie też :kwiat: .
ODPOWIEDZ