Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam!
Dostałam rehabilitację z Zusu od 14.04 w tym obiekcie. Przekopałam forum i opinie są bardzo różne. Oprócz rehabilitacji chciałabym odpocząć. A tu samo serce Krynicy. Tak naprawdę to nie wiem czego się spodziewać? Może ktoś podpowie? Widziałam fotki pokoi,to niektóre są bez łazienki.
Z drugiej strony myślę sobie, że przede mną byli ludzi i przeżyli.
Pozdrawiam oczekujących na wyjazd do Krynicy
Z zusu pokoje muszą mieć łazienki. Sanatorium faktycznie w samym centrum, ale jak nie będzie akurat imprez plenerowych to nie powinno być głośno. Krynica piękna. Ja czekam na przydział z zusu, po rozmowie z panią w ZUS mam szanse na Krynicę od 2 czerwca, mam nadzieję że się uda. Życzę miłego pobytu i odpoczynku.
Wszystkie pokoje z Zusu w Starym Domu Zdrojowym sa wyremontowane i wszystkie z lazienkami a niektore maja bardzo duze lazienki i wszystkie
pokoje sa 2 osobowe. Ten obiekt ma swoj klimat a pokoje sa ladne i i ich wyposazenie tez jeli chodzi o Zus.
Bylam i oczywiscie bylam zadowolona a spokoj tez byl Pozdrawiam
alapa pisze: 22 mar 2025 13:31
Dziękuję pięknie za informacje.
Jestem spokojna. Jeszcze bilet i pakuję powoli walizkę.
Pozdrawiam serdecznie, życzę miłego dnia
Witaj...zadzwoń do recepcji i zapytaj czy przyjmują przesylki....wtedy walizke możesz wysłać kurierem a Ty pojedziesz na tzw.luzie