Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam.
Dzisiaj otrzymałam wiadomość o dofinansowaniu do turnusu rehabilitacyjnego. Podlaskie tradycyjnie jak co roku obniżyło dofinansowanie o 20 % .
Oczekującym życzę pozytywnych wiadomości.
Dzsaj bylem w Pefronie z zapytaniem co z dofinansowaniem ,mam rezerwacje na 10 maja ,pani powiedziala ze w tym roku maja bardzo malo srodkow,i narazie nic niewiadomo ma dzwonic w czwartek z informacja czy dostalem czy nie .
Witam.
Mam i ja pierwszy raz dofinansowanie / wg tabeli też 20 procent obcięte...ale dzięki temu ktoś jeszcze pojedzie/.
Wcześniej w latach..dwie negatywne..brak środków.. bo wpierw dla dzieci itd.
Obiekt wybrany...Ciechocinek..pierwsza połowa września...zaliczka wpłacona..miejsce już po weryfikacji przez PCPR....szybkie decyzje i procedury i czekam.
Dzień dobry , dziś dostałam decyzję o dofinasowaniu. Coś późno w tym roku. No to zaczynam odliczanie , pokój zarezerwowany , 19 maja kierunek ukochana Krynica Zdrój