Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aniu, pozytywne nastawienie, dobre towarzystwo i wrócisz zadowolona. Piwniczna i Limba to moje pierwsze sanatorium, dawno, dawno temu więc moja wiedza nieaktualna. Wspominam miło. Pozdrawiam
Teri6 moje skierowanie na chwilę obecną nr 620 od kilku dni spada tylko kilka numerów. Też się zastanawiałam dlaczego tak wolno się teraz przesuwa. Pytałam w NFZ z czego wynikają tak dziwne różnice w przydziałach, tzn. jedni dostają przy numerze 3500, inni przy 1200 a jeszcze inni przy samym końcu kolejki. Niestety nie udzielono mi odpowiedzi.
Aniu, pozytywne nastawienie, dobre towarzystwo i wrócisz zadowolona. Piwniczna i Limba to moje pierwsze sanatorium, dawno, dawno temu więc moja wiedza....
NIE , ani dobre towarzystwo , ani dobre nastawienie , nie zaczaruje całego pobytu. Albo jedziemy na dobrą kurację , albo na balety.
To oczywiste, że najważniejsza jest kuracja ale fajne rowarxystwo jest ważne. Nie jestem typem samotnika, lubię otaczać się fajnymi ludźmi. Pozytywne nastawienie jest .
Dla mnie jest również ważne, z kim będę w pokoju. Nie chciałabym osoby chrapiacej bo mam problemy z zasypaniem i snem. Podczas ostatniego pobytu w sanatorium byłam na tabletkach na sen, przepisanych przez Panią doktor. Wiem, że to nie koncert życzeń ale to dla mnie ważne.
Felice pisze: 07 kwie 2025 18:45
Jaga, a o które Krynickie sanatorium chodziło?
Może powinnaś wcześniej zebrać informacje i celować w konkretne sanatorium.Jeżeli zależy Ci na dobrych zabiegach to Wojskowy, ja chwaliłam sobie Lwigród, NDZ jest do przyjęcia i Leśnik Drzewiarz. Z małych to Energetyk i Abaton. Te bym brała pod uwagę.
Felice, dziękuję za podpowiedzi, skorzystałam i wybrałam dziś sanatorium Leśnik Drzewiarz, Jadę 18 kwietnia, za tydzień. Szukam dojazdu z Warszawy ale jak na razie nic nie znalazłam. Mam nadzieję, że dziś ogarnę wszystko. Jakieś rady? Przyjmę z podziękowaniem