Krynica Zdrój sanatorium MSWiA 13.07-3.08.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Andrzej-56
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2023 14:26
Oddział NFZ: Łódzki

Krynica Zdrój sanatorium MSWiA 13.07-3.08.

Post autor: Andrzej-56 »

Jestem obecnie w sanatorium.
Przed przyjazdem pytałem o remont. Recepcja poinformowała mnie że remont jest skończony.
Nie jest to prawda. Całe 7 piętro jest ocieplane na zewnątrz, nie można wyjść na balkon.Wymieniają też na poziomie 1drzwi do stołówki, gabinetów zabiegowych. Jednym słowem remont podczas turnusu.
Zabiegi wszystkie na miejscu. Stoliki na stołówce blisko siebie, dosyć ciasno, posiłki podzielone na dwie tury. Do dyspozycji są 2 windy, czasem trzeba długo czekać. Tym, którzy mieszkają na 7 piętrze dają 30 ℅rabatu. Pokoje małe, wygląda że z dwójek zrobiono trójki.
To mój 4 pobyt w sanatorium.
Tego sanatorium nie polecam.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski

Re: Krynica Zdrój sanatorium MSWiA 13.07-3.08.

Post autor: Zosia »

No to kiepsko trafiłeś. Obecnie jesteś już po kuracji może Krynica choć w części zrekompensowała niedogodności . Dziękuję za opinię :)
Ciepliczanin_46
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 16:08
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Krynica Zdrój sanatorium MSWiA 03.06 - 24.06.2025

Post autor: Ciepliczanin_46 »

Czy możecie napisać jak jest aktualnie w tym sanatorium jeżeli chodzi o warunki, zabiegi, wyżywienie. Złożyłem wniosek o 1 osobowy pokój, ale nic z tego nie będzie. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Awatar użytkownika
pitt53
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2016 15:51
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: pitt53 »

Mam rozumieć, że jesteś z Cieplic i jedziesz do Krynicy!? Ciekawe rozwiązanie :D . O jedynki jest wszędzie trudno ale próbować trzeba. Miłego pobytu.
anezobk
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 sie 2010 20:48

Post autor: anezobk »

A kto by chciał się rehabilitować w domu :lol:
ODPOWIEDZ