No a mówiłem nie jechać do Rzeszowa i Neo busem tylko do Krakowa i potem TrawelPL - em bo na trasie z Rzeszowa kopia . Cóż było minęło , ooooooo to zmienili bo nie było można kupować w Neo u kierowcy i taka mała rada , z Bytomia przez , Katowice , Kraków jedzie też do Iwonicza i Rymanowa Trawel PL , zwłaszcza polecam tym z Krakowa bo nie jedzie na Rzeszów jak Neo i można uniknąć tych korków , jechałem tą linią fajne busy z klimą a jak więcej osób jedzie autobus jedzie dzienni po za 24 grudnia . Odnośnie Trawela jak zadzwonicie do nich i zarezerwujecie sobie miejsce nie płacicie tak jak w epodrózniku dodatkowych 12 zeta , a bilet kupicie u kierowcy .irenae pisze: 03 wrz 2024 21:21 Witam z Iwonicza Z.
Po 10 godz jazdy dotarłam o 16.30 do Górnika w Iwoniczu.
Podróż do Rzeszowa, ok z jedną przesiadka we Wrocławiu.
Ale dalej z Rzeszowa , Neobusem do Iwonicza, (bilety można kupić u kierowcy lub na dworcu autobusowym , droższe o 3zł), tragedia, remonty drugi i budowa nowej drogi, ) Skorzystałam z waszych rad i do ośrodka jechałam taxi i nie żałuję bo droga bardzo stroma). Jutro dopiero będziemy mierzyć się z tą trasą do miasta i z powrotem.
Pozdrawiam IE.![]()
Iwonicz Zdrój....
Re: Iwonicz Zdrój....
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz
- Na forum od: 09 sie 2016 08:32
- Staż sanatoryjny: 0
- GIENIA
- Przyjaciel forum
- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 15
A po co przesiadać się w Krakowie ? z Wrocławia do Iwonicza Zdroju są bezpośrednie Neobusy przez Kraków i RzeszówZAGUBIONY pisze: 04 wrz 2024 11:01
No a mówiłem nie jechać do Rzeszowa i Neo busem tylko do Krakowa i potem TrawelPL - em bo na trasie z Rzeszowa kopia .

- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz
- Na forum od: 09 sie 2016 08:32
- Staż sanatoryjny: 0
Z Warszawy,Łodzi,Rzeszowa,Krakowa,Lublina...itd
dla zainteresowanych podaję stronę internetową przewoźnika: [link]
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego pobytu i odpoczynku w tym uroczym miasteczku.
Powód: usunięto link
-
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 07 sie 2013 14:37
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
-
- Na forum od: 21 kwie 2025 22:19
- Oddział NFZ: Dolnośląski

pozdrawiam

-
- Na forum od: 21 kwie 2025 22:19
- Oddział NFZ: Dolnośląski
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
- ka_jak_kazimierz
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 13 mar 2016 14:48
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Moim zdaniem trzeba dzwonić i dopytać szczegółowo. Jeżeli chcecie być razem musicie mieć absolutną pewność że będzie to możliwe i na jakich zasadach.
Moim skromnym zdaniem dopłatą nic tu nie zdziałamy, prawdopodobnie trzeba być odpowiednio wcześniej i tę kwestię trzeba uściślić.
Ale to tylko moje przypuszczenia.
Dzwonić i pytać...