Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Można jeszcze spróbować w Wysowej , moja znajoma miała taki sam problem , wszędzie terminy odległe a jest po endoprotezie kolana . powiedziałam jej o Wysowej i jedzie już w tą sobote 26 kwietnia .
BarbaraB64 pisze: 20 kwie 2025 11:39
Bristol w Kudowie, można wychodzić bez problemu , nie można tylko brać udziału w wycieczkach. Pozdrawiam Wszystkich
Takie same zasady są w Wysowej w Biawenie. Nie trzymają ludzi w budynku bo przecież tam są z ZUS , PFRON , NFZ . Sanatorium duże kto tego miałby pilnować , recepcja?
Dzwoniłam dziś do Wojskowego w Ciechocinku nie przyjmują już po szpitalnych bo nie zdążyli by zrealizować w ciągu pół roku. W Busku w Wojskowym pani nie dawała gwarancji czy zdążą zrealizować w ciągu 6 miesięcy. Wysłałam elektronicznie do Międzywodzia tam termin do 2 miesięcy czekania.
Nie będę upierała się, jeśli twierdzisz Sztani , że są ograniczenia to pewnie tak jest.
Ja ze swego doświadczenia nigdzie nie zaobserwowałam ograniczeń w wyjściach
(poza kuracjuszami kardiologicznymi), ostatnie moje pobyty były we Włókniarzu -Busko, Krystyna-Busko, Wojskowy- Ciechocinek no i Kujawiak -Inowrocław.