Iwonicz Zdrój Excelsior 26.05-18.06

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Iwonicz Zdrój Excelsior 26.05-18.06

Post autor: Martinka »

Hejka :kwiat:
Byłam 2 razy w Iwoniczu, w tym raz w Excelsior. :) i w Klimacie. :|
Miło wspominam pobyt super towarzyszka była i do tańca i do różańca- jak to się mówi :lol: :lol:
149 schodków w górę i w dół do miasteczka lub zejście drogą dojazdową. :o
Nie chcę tam już, bo już tam byłam . :?
Ogólnie to nie lubię Iwonicza :roll: :roll:
aztek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 sie 2021 20:28
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: aztek »

hahaha szacun dla osób z takim nastawieniem jak ma Gienia,czas pobytu zależy od nas samych, od naszej kreatywności,nastawienia, oczekiwań, podejścia do życia, podejścia do nas samych.Śmiać mi się chce,gdy czytam oceny innych,któży uważają,że skoro byli już 10 razy w sanatorium to wiedzą wszystko...hahahaha byłem sporo razy więcej,i w różnych miejscach,a za każdym razem jest coś nowego, inne sposoby do ciekawego zorganizowania sobie, i innym wolnego czasu...obojętnie gdzie jestem,to ograniczać mnie, i znajomych może jedynie czas.Inni ludzie, inne oczekiwania,ale...jeśli jesteś kreatywny,to nigdzie się nudził nie będziesz.
aztek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

hahahaha Tienka i Cora jeśli traficie na "załapane" hahaha osoby w towarzystwie,to może być naprawdę zajefajnie.Iwonicz traktujcie jako waszą bazą wypadową,a...na zrealizowanie wszystkich planów zabraknie wam czasu hahahaha powodzenia,i miłych wspomnień hahahaha
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Dobre nastawienie to połowa sukcesu :)
Iwonicz to mała i bardzo zaniedbana mieścinka :( bardzo dużo pustostanów , ale czy lepiej będę się bawiła , w miejscowości z budynkami o pięknych elewacjach :?: :lol: nie..
Czy inaczej będę spędzać czas w nowoczesnym ośrodku , niż w tym , jak tutaj się określa , pamiętającym czasy Gierka :?: nie ....
Jeśli ktoś lubi narzekać , zawsze będzie miał na co ;)
Oczywiście każdy by chciał jak najlepsze warunki , najpiękniejszą miejscowość , ale jesli ich nie ma , trzeba przyjąć to na klatę i się dostosować :lol:

Widzę aztek , że mamy takie samo podejście do tematu wyjazdów :)
Cora19
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2025 13:05
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Cora19 »

Ja też w życiu wyznaje zasadę że szklanka do połowy pełna i chyba dlatego mam ogromne szczęście spotykać fajnych ludzi na swojej drodze, dlatego nie wątpię że tym razem też tak będzie, poza tym jak to dziura zabita dechami to już mi się podoba, nie lubię świateł wielkiego miasta, wolę kontakt z naturą, natomiast gdy pojawi się ochota na odwiedzenie okolicznych ciekawych miejsc to będę miała samochód pod ręką. Och już się nie mogę doczekać. :D
aztek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

hahaha oczywiście Gieniu hahaha pozytywne nastawienie...ciekawość świata...głowa pełna pomysłów,i...jak wcześniej napisałem-ograniczać nas może tylko czas hahaha jak będzie wygląał nasz pobyt w danym miejscu zależy wyłącznie od nas samych hahaha
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Martinka »

Hejka :kwiat:
Jako , że ostatnio słabiej mi się chodzi to nie lubię chodzić z i pod górkę dlatego o Iwoniczu był taki mój wywód . :roll:
Oczywiście że klimat w sanatorium tworzą jego mieszkańcy :!: Więc czasami jest to szczęście do dobrego klimatu a czasami nie , niestety :roll:
Pozdrawiam :kwiat:
aztek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

hey..wierzę Cora..trafiasz na super czas,pogoda będzie Ci sprzyjała hahahaha masz okazję fajnie przeżyć czas sanatorium...Martinka,kiedyś miałem, w paczce znajomych koleżankę,która nie miała fizycznych możliwości na długie wędrówki,więc układaliśmy plany wycieczek tak by mogła poczuć,że żyje,że nie jest pozostawiona na uboczu,bo ma pewne ograniczenia ruchowe(każdy z nas miał,lecz one najbardziej widoczne).Mega cieszyły jej słowa-"dokonałam rzeczy które,teoretycznie, w moim stanie są niemożliwe...
Cora19
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2025 13:05
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Cora19 »

Dziękuję Aztek :serce:
aztek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

:lol: :lol: Cora będzie zabawabędzie się działo hahaha tylko czasu będzie mało hahaha
ODPOWIEDZ