No cóż, nie można mieć wszystkiego
ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
No cóż, nie można mieć wszystkiego
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 8 razy
Superolikkk pisze: 29 kwie 2025 16:14DziękiZAGUBIONY pisze: 29 kwie 2025 08:29 OLIIIIIIIIII w końcu i dla Ciebie zaświeci słoneczko![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Vwmo7twnBYE
![]()
![]()
![]()
No i zaświeciło![]()
Inowrocław Energetyk od 14 maja czyli prezent urodzinowy dla męża, bo ma w tym dniu urodziny
Dwa podejścia dziś i pierwsze to był Połczyn Borkowo. Już pani zaczęła rezerwację, ale zanim wpisała numer od męża to już zniknęło drugie miejsce![]()
Też super miejscówka, ale umknęła i trudno.
Z Energetyka też się bardzo cieszymy, choć to już trzeci wyjazd do Inowrocławia, bo już byliśmy w Kujawiaku i Modrzewiu.
Za każdym razem byliśmy bardzo zadowoleni i wierzę , że tym razem będzie tak samo
Dwa lata temu byliśmy w Modrzewiu w podobnym terminie, przełom maja i czerwca. Trafiliśmy na dni Inowrocławia , więc było dodatkowo sporo ciekawych imprez. Ciekawe kiedy w tym roku będą dni Inowrocławia![]()
Był też Horyniec do wyboru, ale byliśmy tam już kiedyś w zimie i jednak wolimy Inowrocław z cudnymi parkami, tężnią itp atrakcjami![]()
Wszystkim oczekującym życzę równie udanych przydziałów, zarówno trafnych terminów i fajnej miejscówki![]()
![]()
-
Bastek
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 sty 2022 15:52
- Staż sanatoryjny: 6
- Samosia
- Super Kuracjusz

SuperSamosia pisze: 30 kwie 2025 16:29 Witajcie....dziś zadzwoniłam i ..... Propozycja...RYMANÓW ZDRÓJ....sanatorium ,,ANNA"...wyjazd od 14.05.2025r. do 04.06.2025r....szybkie pytanie i szybka odpowiedż...BIERZEMY....Dostaliśmy góry na których nam zależalo,termin też fajny...już znalazłam info,że na niektóre zabiegi trzeba dochodzić do ,,Ziemowita" ale to nie jest problemGdyby ktoś jeszcze zapodał jakieś info o tym miejscu to będziemy wdzięczni
Zaczynamy szykowanie do wyjazdu
![]()
![]()
![]()
Gratulacje
Jedziemy w tym samym dniu tylko w przeciwnym kierunku
Mam nadzieję że wszyscy będziemy zadowoleni
- Samosia
- Super Kuracjusz

Zagubiony zamiast tańców wolimy górskie spacery....niestety nie posiadamy samochodu...musimy ogarnać dojazd...a co do dojścia na zabiegi to nie problemGość pisze: 30 kwie 2025 16:37 Witaj Samosia do Ziemowita masz 400 m lekko pod górę ale maj to i pogoda fajna dasz radę tylko na tańce dalej bo są w Zielonym domku I jeszcze dalej do Świtezianki no ale będzie przyjemne z pożytecznym parkieto i spacerGRATULACJE ja byłem w RYMANOWIE w Gołąbku - Opaczność miałem wszędzie bliżej
cały październik 2024
, jedziesz autkiem ?? czy autobusem ??
![]()
- Samosia
- Super Kuracjusz

Zapewne i Wy i My wrócimy zadowoleni ...teraz trzeba opracować dojazd,ogarnać sprawy w domu i w drogęolikkk pisze: 30 kwie 2025 16:43SuperSamosia pisze: 30 kwie 2025 16:29 Witajcie....dziś zadzwoniłam i ..... Propozycja...RYMANÓW ZDRÓJ....sanatorium ,,ANNA"...wyjazd od 14.05.2025r. do 04.06.2025r....szybkie pytanie i szybka odpowiedż...BIERZEMY....Dostaliśmy góry na których nam zależalo,termin też fajny...już znalazłam info,że na niektóre zabiegi trzeba dochodzić do ,,Ziemowita" ale to nie jest problemGdyby ktoś jeszcze zapodał jakieś info o tym miejscu to będziemy wdzięczni
Zaczynamy szykowanie do wyjazdu
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje![]()
Jedziemy w tym samym dniu tylko w przeciwnym kierunku
Mam nadzieję że wszyscy będziemy zadowoleni![]()
- Atja
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 18:58
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
Samosia Rymanów jest piękny. Byłam 10 lat temu. Małe góreczni - nietrudne do pochodzenia. O Annie nic nie wiem.
Pozdrawiam
- Samosia
- Super Kuracjusz

Witaj z Katowic macie 6 połączeń ja ostatnio jeździłem TRAVEL PL jest ten plus że wsiadasz w Katowicach i nie musisz w Niebylcu przenosić waliz do innego autobusu jak chcesz to podam Ci na pv telefon do nich bo tu admin zaraz skasuje
[/quote]
Zagubiony jak możesz to napisz numer...Mąż też już sprawdzał i ponoć neobus też tam dojeżdża...kwestia tylko jak daleko jest przystanek od sanatorim...musimy się dowiedzieć czy można kurierem bagaż wysłać wtedy podróż już nie będzie problemem
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 44 razy
I ja opuszczam kolejkę, dostałam dzisiaj przydział...zmieniono mi na Uzdrowiskową Rehabilitację dla Dorosłych w Szpitalu Uzdrowiskowym w Ustroniu - "RÓWNICA" od 7.09. - 05.10. (28 dni) - jestem zadowolona