ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
olikkk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2020 12:11
Podziękowano: 2 razy

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: olikkk »

Dni Inowrocławia w tym roku niestety chwilę po naszym wyjeździe :?
No cóż, nie można mieć wszystkiego :lol:
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Samosia »

olikkk pisze: 29 kwie 2025 16:14
ZAGUBIONY pisze: 29 kwie 2025 08:29 OLIIIIIIIIII w końcu i dla Ciebie zaświeci słoneczko :serce: :serce: https://www.youtube.com/watch?v=Vwmo7twnBYE :kwiat:
Dzięki :) :serce:
No i zaświeciło :D
Inowrocław Energetyk od 14 maja czyli prezent urodzinowy dla męża, bo ma w tym dniu urodziny :)

Dwa podejścia dziś i pierwsze to był Połczyn Borkowo. Już pani zaczęła rezerwację, ale zanim wpisała numer od męża to już zniknęło drugie miejsce :?
Też super miejscówka, ale umknęła i trudno.

Z Energetyka też się bardzo cieszymy, choć to już trzeci wyjazd do Inowrocławia, bo już byliśmy w Kujawiaku i Modrzewiu.
Za każdym razem byliśmy bardzo zadowoleni i wierzę , że tym razem będzie tak samo :D
Dwa lata temu byliśmy w Modrzewiu w podobnym terminie, przełom maja i czerwca. Trafiliśmy na dni Inowrocławia , więc było dodatkowo sporo ciekawych imprez. Ciekawe kiedy w tym roku będą dni Inowrocławia :?:

Był też Horyniec do wyboru, ale byliśmy tam już kiedyś w zimie i jednak wolimy Inowrocław z cudnymi parkami, tężnią itp atrakcjami :)
Wszystkim oczekującym życzę równie udanych przydziałów, zarówno trafnych terminów i fajnej miejscówki :) :serce:
Super :) Bardzo się cieszę,że się udało...może i nam się poszczęści 👍
Bastek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2022 15:52
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Bastek »

Witam od dziś dołączam , do Państwa do Kolejki , do Sanatorium z NFZ . Ponieważ w dniu 30 kwietnia 2025 roku w środę . Został założony wniosek , do Sanatorium z NFZ . Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witajcie....dziś zadzwoniłam i ..... Propozycja...RYMANÓW ZDRÓJ....sanatorium ,,ANNA"...wyjazd od 14.05.2025r. do 04.06.2025r....szybkie pytanie i szybka odpowiedż...BIERZEMY....Dostaliśmy góry na których nam zależalo,termin też fajny...już znalazłam info,że na niektóre zabiegi trzeba dochodzić do ,,Ziemowita" ale to nie jest problem👍Gdyby ktoś jeszcze zapodał jakieś info o tym miejscu to będziemy wdzięczni ❤️Zaczynamy szykowanie do wyjazdu :) :) :)
olikkk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2020 12:11
Podziękowano: 2 razy

Post autor: olikkk »

Samosia pisze: 30 kwie 2025 16:29 Witajcie....dziś zadzwoniłam i ..... Propozycja...RYMANÓW ZDRÓJ....sanatorium ,,ANNA"...wyjazd od 14.05.2025r. do 04.06.2025r....szybkie pytanie i szybka odpowiedż...BIERZEMY....Dostaliśmy góry na których nam zależalo,termin też fajny...już znalazłam info,że na niektóre zabiegi trzeba dochodzić do ,,Ziemowita" ale to nie jest problem👍Gdyby ktoś jeszcze zapodał jakieś info o tym miejscu to będziemy wdzięczni ❤️Zaczynamy szykowanie do wyjazdu :) :) :)
Super :D
Gratulacje :serce:
Jedziemy w tym samym dniu tylko w przeciwnym kierunku ;)
Mam nadzieję że wszyscy będziemy zadowoleni :D
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gość pisze: 30 kwie 2025 16:37 Witaj Samosia do Ziemowita masz 400 m lekko pod górę ale maj to i pogoda fajna dasz radę tylko na tańce dalej bo są w Zielonym domku I jeszcze dalej do Świtezianki no ale będzie przyjemne z pożytecznym parkieto i spacer ;) GRATULACJE ja byłem w RYMANOWIE w Gołąbku - Opaczność miałem wszędzie bliżej :D cały październik 2024 ;) , jedziesz autkiem ?? czy autobusem ?? :serce:
Zagubiony zamiast tańców wolimy górskie spacery....niestety nie posiadamy samochodu...musimy ogarnać dojazd...a co do dojścia na zabiegi to nie problem :)
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

olikkk pisze: 30 kwie 2025 16:43
Samosia pisze: 30 kwie 2025 16:29 Witajcie....dziś zadzwoniłam i ..... Propozycja...RYMANÓW ZDRÓJ....sanatorium ,,ANNA"...wyjazd od 14.05.2025r. do 04.06.2025r....szybkie pytanie i szybka odpowiedż...BIERZEMY....Dostaliśmy góry na których nam zależalo,termin też fajny...już znalazłam info,że na niektóre zabiegi trzeba dochodzić do ,,Ziemowita" ale to nie jest problem👍Gdyby ktoś jeszcze zapodał jakieś info o tym miejscu to będziemy wdzięczni ❤️Zaczynamy szykowanie do wyjazdu :) :) :)
Super :D
Gratulacje :serce:
Jedziemy w tym samym dniu tylko w przeciwnym kierunku ;)
Mam nadzieję że wszyscy będziemy zadowoleni :D
Zapewne i Wy i My wrócimy zadowoleni ...teraz trzeba opracować dojazd,ogarnać sprawy w domu i w drogę :)
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Atja »

Olikkk super że Wam się trafił Inowrocław. Mam tam rodzinę i chętnie bym tam kiedyś pojechała do sanatorium. Spędziłabym więcej xzasu z ciocią niż normalne , zabiegane życie na to pozwala.

Samosia Rymanów jest piękny. Byłam 10 lat temu. Małe góreczni - nietrudne do pochodzenia. O Annie nic nie wiem.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gość pisze: 30 kwie 2025 17:53 Zagubiony zamiast tańców wolimy górskie spacery....niestety nie posiadamy samochodu...musimy ogarnać dojazd...a co do dojścia na zabiegi to nie problem :)
Witaj z Katowic macie 6 połączeń ja ostatnio jeździłem TRAVEL PL jest ten plus że wsiadasz w Katowicach i nie musisz w Niebylcu przenosić waliz do innego autobusu jak chcesz to podam Ci na pv telefon do nich bo tu admin zaraz skasuje
[/quote]
Zagubiony jak możesz to napisz numer...Mąż też już sprawdzał i ponoć neobus też tam dojeżdża...kwestia tylko jak daleko jest przystanek od sanatorim...musimy się dowiedzieć czy można kurierem bagaż wysłać wtedy podróż już nie będzie problemem
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 44 razy

Post autor: ewasz »

Samosiu super, że się udało - gratulacje :serce:

I ja opuszczam kolejkę, dostałam dzisiaj przydział...zmieniono mi na Uzdrowiskową Rehabilitację dla Dorosłych w Szpitalu Uzdrowiskowym w Ustroniu - "RÓWNICA" od 7.09. - 05.10. (28 dni) - jestem zadowolona :D
ODPOWIEDZ