Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobre wiadomości od rana przyjemnie czytać.
U mnie poprzedniej nocy i tej też padało i to nawet tak dość solidnie, także roślinki się cieszą. Martwi tylko to, że znów ma przyjść ochłodzenie i przymrozki.
Śniadaj, odpoczywaj, nadrabiaj zaległości.
Miłego dnia!
Cała przyjemność po mojej stronie .
To będę się uśmiechać do Ciebie podczas relaksujących wędrówek ....... trzej ogrodnicy zawsze czekają .
Dziękuję i Ty też .
Też wróciłam z relaksującej wędrówki. Dziś chłodniej, wietrznie, ale nie pada i słoneczko co chwilę zza chmur wygląda i się uśmiecha. A może to Ty?
Teraz to zimni ogrodnicy przychodzą po kilka razy przez te duże wahania temperatur. Wszystko startuje wcześniej, bo jest ciepło, a potem przymrozki idą. A póki pracuję to, nie mam czasu latać przykrywać, odkrywać, czy ogniska całą noc palić.