Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Pogoda beznadziejna bez słońca i temperatura szkoda gadać
Marzenka ma farta być w Rzymie w takich okolicznościach...
Genia będzie czatować na dobry zwrot
Reszta czeka na odpowiedni moment aby złożyć skierowanie...
Miłego Wam życzę
Już wyczatowałam Atinko
Ciechocinek - Zdrowie
Jest dużo zwrotów , idą z puli ogólnopolskiej . Sympatyczny , młody pan zapytał gdzie chcę jechać ... rzekłam .. Ciechocinek .... były 2 zwroty , tego drugiego w ogóle nawet nazwy nie kojarzyłam .... więc wzięłam Zdrowie .... no , ale ... turnus od 12-ego .... a ja , jak na przystało podjęłam wyzwanie
Dziękuję Wszystkim , którzy mi kibicowali .... oczywiście oprócz Zbysia .... bo ten mi czarownice do pokoju życzy
Zaraz tam będę dzwonić czy można przyjechać już w niedziele , bo nie wiem na kiedy bilet kupować ... jutro fryzjerka umówiona , a pakowanie to 20 minut
Dodam jeszcze , że byłam osobiście w NFZ wcześnie rano
Ludzi czekających na otwarcie obiektu było sporo ....więc fajnych rozmów można było posłuchać .... była tez pani szukająca zwrotu dla siebie i męża ... szkoda , że Zbyszka tam nie było ... uderzyliby w jego czuły punkt , a jak znam Zbyszka , a znam dobrze , wybuchnąłby