Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Życia i zdarzeń...nie przewidzisz nawet jak wydaje się to oczywiste
Abstynent666...z przyjemnością powitam Ciebie...na spotkaniu .....i tam będą i kwiaty ale dla......
A dzisiaj...sorki....przyleciała z Rodzinka.... więc organizujemy czas razem.......i o Twojej godzinie przyjazdu świętujemy .
Tobie...dobrych pierwszych wrażen....miłego pobytu.
Abstynent mknie do Kołobrzegu , ale póki co , stoi w Inowrocławiu ..... mają jakieś opóźnienia .... nie wie o której dotrze do Kgu .... na dodatek ma problem z zalogowaniem się na NS .... pouczenie odnoście noclegu dostał , coby nie przepłacał , ale nie spał na ławce w parku
Pociąg Abstynenta miał spore opóźnienie ... ale lada chwila dotrze do Kgu ... dobrze , że Abstynent pokój ma blisko kładki ... bo zmęczony strasznie ...
Witam ,wreszcie się zalogowałem, dotarłem z przygodami ale to już historia .wczoraj zrobiłem rekonesans dancingow byłem w pięciu. Masko,Verano ,San ,Arka I aquarius to klub nocny ,verano i Arka zwyciężyły. Dzsaj lekarz i pielęgniarka. Już karty zabiegowe wydane .Dzisaj tańce w naszej kawiarni ,jedzenie dobre kolega w pokoju starszy 13 lat ale spoko gość, tak że narazie jest dobrze.Dzisaj byłem na faifach w Ikarze ale nie zabawiłem długo .nad morzem okrutnie zimno i wiej .czapka zimowa n kaptur koniecznie .To tyle co na tą porę mogę napisać. Nie spotkałem tu narazie nikogo z forum .Pozdrawiam
No, no to gratuluję kondycji a ja myślałam, że to oglądanie się było na tyle ....intensywne, że zatrzymało Cię tak długo w jednym miejscu W Dozamelu brak było ....klimatu ale zawsze można..... .
Koleżanki forumowe odkurzają i zaczynają pakować walizy . My lubimy Ikar, pewno jedna z loży będzie nasza
Miłego wieczoru dzisiejszego i następnych