Czy ktoś może mi coś powiedzieć nt. Iwonicz Zdrój Excelsior jadę 06.10.2024
Iwonicz Zdrój Excelsior 06.10.2024 opinie
Iwonicz Zdrój Excelsior 06.10.2024 opinie
Czy ktoś może mi coś powiedzieć nt. Iwonicz Zdrój Excelsior jadę 06.10.2024
Re: Iwonicz Zdrój Excelsior 06.10.2024 opinie
W Excelsiorze byłam już drugi raz, pierwszy w 2020 w pandemii było nieźle.Zakwaterowanie ,rehabilitacja ludzie wszystko było ok tylko jedzenie było
liche. W czerwcu tego roku zawitałam tam drugi raz i byłam mile zaskoczona jedzenie poprawiło się bardzo .Rehabilitacja super ,pani Kasia wspaniała masaże, kąpiele ekstra. Basen i mrożenie w innym budynku, na basen wożą busem. Pokój trzy osobowy ,miłe panie ,sprzątanie co drugi dzień,jeden ręcznik duży ,drugi mały. Można sobie za parę groszy czysty kupić jak będzie potrzeba.Czajnik w pokoju ,szklanka i łyżeczka też,reszta jak potrzeba to we własnym zakresie, Można pochodzić po okolicznych górkach,szlaki są bardzo ładne.Tańce w Balladzie .
Życzę Tobie udanego pobytu anezobk.
Pozdrawiam i miłego dnia
-
Gość
Ponieważ w każdym Sanatorium panują trochę inne zwyczaje to trzeba KONIECZNIE zadzwonić na recepcję i dowiedzieć się dokładnie jak to jest w Exelsiorze. Wiele obiektów przydziela pokoje już wcześniej, zaraz po otrzymaniu listy z NFZ i jeśli znajdują się tam osoby o tym samym nazwisku i adres zamieszkania się zgadza to domyślnie przydziela się im dwójkę. Wtedy nie ma się co spieszyć, pokój będzie czekał. Ale zdarza się też że pokoje są przydzielane zgodnie z kolejnością pojawienia się przy recepcji, i może się zdarzyć że małżeństw przyjedzie więcej niż jest dwójek w obiekcie. Wtedy trzeba się liczyć z zakwaterowaniem oddzielnie w pokojach wieloosobowych. Powtarzam - tak się MOŻE zdarzyć, co potwierdzają relacje forumowiczów. Dlatego tak ważne jest skontaktowanie się wcześniejsze z sanatorium. Przy okazji można dopytać o inne szczegóły pobytu.