ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Jak stanąłby świat, to Twoja praca nie miałaby już znaczenia. :D Nie chciałbyś tego doznać? :? :)
Spacerek zaliczony, chłodno troszkę i mokro, bo w nocy musiało dobrze popadać. :? Nic nie słyszałam, mocno spalałam, gont na dachu się sprawdza. :D Zapach mokrego lasu - bezcenny. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ANDY12345 »

Kiedyś świat dla mnie stanie :roll: ....... i nie tylko dla mnie :P .
A na razie powoli zbliżam się do mety :) ....... finisz będzie najgorszy :oops: . Zobaczymy czy będę go jeszcze dzielił na etapy :lol: .
Wiem i dlatego powdychaj też i za mnie ;) ...... bo ja co innego wciągam :P .
U mnie na razie nic nie padało i nie pada, ale zachmurzenie nadal jest choć słonko coś niecoś prześwitywało :o .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeśli masz na myśli odejście w zaświaty, to może ten świat stanie, ale wiem, że będzie to początek nowego, innego życia, do czego może się bardzo nie spieszę, ale czekam jak na przygodę. :o :shock: Dużo ostatnio słucham o reinkarnacji oto pokłosie. :mrgreen:
Biegałeś kiedyś w zawodach sportowych? Ja w podstawówce i pamiętam do dziś ten dziwny stan w jakim człowiek jest na finiszu. Niby już nie masz siły, wydaje się, że więcej z siebie nie wykrzesasz, ale świadomość bliskości mety, zwłaszcza jak masz szansę na zwycięstwo i słyszysz doping kibiców, nagle nie wiadomo skąd dostajesz zastrzyk energii. Do tego to poczucie oderwania ciała od umysłu. :o :shock:
Życzę, byś dostał taką szprycę. :D :kwiat:
U mnie się wypogodziło i co chwilę wygląda zza chmur słoneczko. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Już po szprycy :oops: ....... cwaniaczek Murphy się odezwał :evil: . I to w dodatku na sam koniec jak już się witałem z gąską :lol: . A o wszystkim pomyślałem, nawet dodatkowe zabezpieczenie zrobiłem...... a on przyszedł i paluch wsadził tam gdzie nie potrzeba :evil: .
Ale jeszcze się dzień nie skończył, to nie wiadomo co mu jeszcze do głowy wpadnie :roll: ....... nawet garów nie będę mył :lol: .
Jak mi robota idzie to czas dla mnie nie istnieje...... ciemność mi przerywa ;) .
Każdy kiedyś gdzieś pójdzie :roll: . Byle tylko mieć dobry adres ;) , bo nie chciałbym się włóczyć......... nogi mnie bolą i nie tylko :P .
Ja nie biegałem, bo niepełnoletnim nie sprzedawali :lol: . A w ogóle to stałem...... na bramce. Chyba że graliśmy dwóch na dwóch lub trzech na trzech albo dwóch na trzech :lol: .
Ze dwadzieścia lat temu jak zjeżdżałem z drabiną po ścianie, to mi czas bardzo wolno zaczął płynąć...... a był to tylko metr :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przekombinowałeś z Murphym. :oops: :P
Garów nikt nie ukradnie, mogą poczekać. A Ty szczęśliwie dotrzyj na metę. :kwiat:
Podałeś dwa dowody na względność czasu. :D Jak latem leciałam na łeb ze stołu, to przez te parę sekund zdążyłam tyle pomyśleć i wyświetlić w głowie obrazów, że wystarczyłoby na dobre 10 min opowiadania. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kto ? ja ? :roll: . Wcześniej robiłem bez dodatkowych zabezpieczeń i było dobrze. A jak chciałem lepiej to się wtranżolił :evil: . Lepsze wrogiem dobrego ? :roll: ........ to mam badziew odwalać ? usterką nie jestem :P .
Ja wiem że nie ukradnie, mam jeszcze w czym gotować i z czego jeść :lol: .
Już jakiś czas temu mówiłem Ci że czas to pojęcie względne......... w 100% zależne od siły grawitacji. A co tam jeszcze wnika z ciemną energią i masą włącznie, to już przyszłość pokaże........ może ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A kto Ci każe fuszerkę odwalać? :?
Patrz na to, jak na zdobywanie doświadczeń, dzięki którym będziesz jeszcze mądrzejszy. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To chodźmy do spania, bo mi się ziewa.
Kleinehexe
Super Kuracjusz